Klanten geven ons een 9.1

Adams Cake | Kuchen Mix

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 35g

Calorieen: 147,35kcal per portie

Eiwitten: 16,17g per portie

Netto koolhydraten: 1,72g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 4,45g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 6,49 € 4,85
Het Duitse merk AdamsBrot maakt bakmixen, verlaagd in koolhydraten en geschikt voor een ketogene leefstijl. Het assortiment aan bakmixen is uitgebreid, van licht tot donker, met of zonder granen. Daarnaast zijn er mengsels voor vochtig gebak en klassieke pasta. Voor een snelle pizza op tafel zijn de pizzadeegmengsels een aanrader. Wat het hele assortiment met elkaar gemeen heeft, is dat alle bakmixen snel bereid kunnen worden.

Eiwit bakmix voor cake/pannenkoeken/wafels

kokosmeel*, wei-eiwitconcentraat, amandelmeel, heel-eipoeder, lijnzaadmeel*, haverzevel, bakmiddel: natriumbicarbonaat, aroma, zuurteregelaar: ascorbinezuur (vitamine c), zoetstof: sucralose. (*deels ontolied)

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 35g
Energie (Kcal / kJ) 421 Kcal 1762,6 kJ 147,35 Kcal 616,9 kJ
Eiwitten (g) 46.2 16,17
Koolhydraten (g) 4.9 1,72
Waarvan suikers (g) 3.9 1,37
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 12.7 4,45
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 5.3 1,86
Vezels (g) 25.8 9,03
Zout (g) 0.10 0,04

Taartbodem: meng het hele baksel met ca. 420 ml water. Giet het mengsel in een ingevette cakevorm en bak het op 160ºC in een heteluchtoven gedurende ongeveer 20 minuten.
Pannenkoeken: een portie (35 g) mengen met 90 ml water. Verdeel het deeg onmiddelijk in een ingevette pan en bak op middelmatig vuur tot het aan beide kanten goudbruin is.
Wafels: een portie (35 g) mengen met 80 ml water en het deeg bakken in een voorverwarmd, ingevet wafelijzer op middelhoog vuur. 

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?