Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Bakmix
Kokosmeel*, wei-eiwit (24%), amandelmeel, heel-eipoeder, lijnzaadmeel*, bamboezevel, bakmiddel: natriumbicarbonaat, aroma, zuurteregelaar: ascorbinezuur.
*deels ontolied
Per 100g | Per portie: 35g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 421 Kcal | 1762,6 kJ | 147,35 Kcal | 616,9 kJ |
Eiwitten (g) | 46.2 | 16,17 | ||
Koolhydraten (g) | 4.9 | 1,72 | ||
Waarvan suikers (g) | 3.9 | 1,37 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 12.7 | 4,45 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 5.3 | 1,86 | ||
Vezels (g) | 25.8 | 9,03 | ||
Zout (g) | 0.10 | 0,04 |
Taartbodem: meng het hele baksel met ca. 420 ml water. Giet het mengsel in een ingevette cakevorm en bak het op 160ºC in een heteluchtoven gedurende ongeveer 20 minuten.
Pannenkoeken: een portie (35 g) mengen met 90 ml water. Verdeel het deeg onmiddelijk in een ingevette pan en bak op middelmatig vuur tot het aan beide kanten goudbruin is.
Wafels: een portie (35 g) mengen met 80 ml water en het deeg bakken in een voorverwarmd, ingevet wafelijzer op middelhoog vuur.