Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
EARLY ACCESS Black Friday - Schrijf je in voor Exclusieve Kortingen
EARLY ACCESS Black Friday - Schrijf je in voor Exclusieve Kortingen
EARLY ACCESS Black Friday - Schrijf je in voor Exclusieve Kortingen
Broodmix
Lijnzaadmeel, tarwegluten, amandelmeel, zeezout, gist.
Kan sporen bevatten van andere zaden.
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 255 Kcal | 1067,6 kJ | 127,5 Kcal | 533,8 kJ |
Eiwitten (g) | 22,9 | 11,45 | ||
Koolhydraten (g) | 2,9 | 1,45 | ||
Waarvan suikers (g) | 0,4 | 0,2 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 0 | |||
Vetten (g) | 14,4 | 7,2 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,4 | 0,2 | ||
Vezels (g) | 11,2 | 5,6 | ||
Zout (g) | 1,3 | 0,65 |
Bereiding met de hand:
Leeg de broodmix in een kom en voeg hier 340 ml lauw water aan toe. Kneed het deeg met je handen of met een keukenmachine tot een glad deeg. Bedek de kom met een vochtige doek en laat het deeg ongeveer een uur op een warme plek drogen. Leg ondertussen bakpapier in een bakblik of cakevorm. Vorm een rol met het deeg en leg deze in de bakvorm. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 60 minuten. De baktijd kan variëren aan de hand van de oven die je gebruikt, dus let na 45 minuten goed op het brood.
Tip: als je het brood iets minder droog wilt hebben, kun je een eetlepel water en/of olijfolie toevoegen.
Het brood kun je invriezen of in de broodtrommel (luchtdichte container) bewaren. Als je het brood niet invriest, kun je het beste het brood laten afkoelen en daarna kun je het nog 2 dagen bewaren.