Konzelmann's | Broodmix | Das Rustikale
- Inhoud: 1 x 250 gram
- Calorieen: 77 kcal per portie
- Eiwitten: 6 gram per portie
- Netto koolhydraten: 2,2 gram per portie
Broodmix
Bruin lijnzaadmeel (deels geolied), kokosmeel, bamboevezels, aardappelvezels, psylliumvezels, bakmout, rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), zeezout.
Bevat glutenbevattende granen. Kan sporen bevatten van soja, noten, lupines en sesamzaadjes.
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 154 Kcal | 644,8 kJ | 77 Kcal | 322,4 kJ |
Eiwitten (g) | 12.0 | 6 | ||
Koolhydraten (g) | 4.4 | 2,2 | ||
Waarvan suikers (g) | 2.9 | 1,45 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 6.4 | 3,2 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 2.2 | 1,1 | ||
Vezels (g) | 15.2 | 7,6 | ||
Zout (g) | 0.77 | 0,39 |
De voorbereiding is heel eenvoudig. De benodigde ingrediënten (200 ml water, 4 eieren, 250 gram kwark 20% vet in droge stof, normale volle kwark werkt ook) staan meestal al in de koelkast. Roer eenvoudig de vloeibare ingrediënten tot een geheel, voeg het bakmengsel toe en kneed een paar minuten. Vorm met natte handen een brood. We raden ook aan het oppervlak van het brood lichtjes in te snijden. Vervolgens moet het brood 30 minuten rusten . Na de rustperiode gaat het ongeveer 80 minuten in de voorverwarmde oven (200 graden).