Klanten geven ons een 9.1

Konzelmann's | Broodmix | Mehrkornbrotmischung

Inhoud: 1 x 370 gram

Portie: 50g

Calorieen: 125kcal per portie

Eiwitten: 17,75g per portie

Netto koolhydraten: 1,9g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 4,8g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,99
Het merk Konzelmann’s Original hecht veel belang aan de kwaliteit van hun producten. Elk eigen product wordt met liefde tot in detail ontwikkeld om voedingswaarden en smaak in balans te brengen. Konzelmann’s heeft een assortiment met onder meer broodmixen, melen, crackers, havervezels, lijnzaad en muesli’s verlaagd in koolhydraten.

Broodmix

Tarweglutenamandelmeel, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad goud, lijnzaad bruin, boekweit, zeezout, gedroogde gist, L-carnitine, broodverbetermiddel (komijn, koriander, venkel).

Kan sporen bevatten van andere zaden. 

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 250 Kcal 1046,7 kJ 125 Kcal 523,4 kJ
Eiwitten (g) 35.5 17,75
Koolhydraten (g) 3.8 1,9
Waarvan suikers (g) 0.8 0,4
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 9.6 4,8
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.1 0,55
Vezels (g) 3.1 1,55
Zout (g) 1.0 0,5

Bereiding met de hand: In een kom de 370g mix samen met 330 ml lauw water met een mixer met kneedhaken of met de hand kneden tot een gelijkmatig deeg. Vorm hiervan een rol en dek deze af met een vochtige theedoek en laat gedurende 50 minuten op een warme plaats rijzen. Breng het deeg voorzichtig over naar een met bakpapier beklede of met olie ingesmeerde bakvorm en bak gedurende 10 minuten op 230 graden en hierna 30 minuten op 200 graden.

Tip: Gebakken brood kan enkele dagen in een broodtrommel worden bewaard. Het brood kan langer worden bewaard door het brood in te vriezen. Vries het brood in sneden in en ontdooi een sneetje in de broodrooster.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?