't Stoepje | Broodmix
Inhoud: 1 x 500 gram
Portie: 40g
Calorieen: 109,6kcal per portie
Eiwitten: 6,16g per portie
Vetten: 3,88g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang morgen in huis
- Gratis verzending vanaf €50
- Koop 20 voor € 2,50 p/st - bespaar 16%
Broodmix t Stoepje is exclusief te koop in onze webshop. Het brood heeft een heerlijke smaak en blijft lang vers. Geniet van de geur van versgebakken brood zonder een overdaad aan koolhydraten! Geschikt voor de broodbakmachine.
Vergeleken met een tarwebrood bevat deze mix 37% minder koolhydraten. Een gebakken brood bevat 27,1g koolhydraten per 100g. Onderstaande voedingswaarden gelden voor een gebakken brood.
Tarwemeel, lijnzaad, geroosterde sojagranules, tarwegluten, sesamzaad, zonnebloempitten, sojabloem, geroosterde sojazemelen, tarwevezels, bakkerszout, emulgatoren : E472e, sojalecithine, E482, E471, bakkersgist, geroosterde roggemoutbloem, gefermenteerde roggebloem, geroosterde gerstmoutbloem, dextrose, plantaardig vet (palm), enzym (tarwe).
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 40g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 274 Kcal | 1147,2 kJ | 109,6 Kcal | 458,9 kJ |
Eiwitten (g) | 15,4 | 6,16 | ||
Koolhydraten (g) | 27,1 | 10,84 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,9 | 0,76 | ||
Waarvan polyolen (g) | 0 | |||
Vetten (g) | 9,7 | 3,88 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,7 | 0,68 | ||
Vezels (g) | 7,7 | 3,08 | ||
Zout (g) | 1,23 | 0,49 |
Recept voor broodbakmix: 1 zakje broodbakmix (500 gram) + 320 ml water.
Geen broodbakmachine? Dan kunt u het broodbakmix van het Stoepje als volgt met de hand bereiden:
Doe de mix met het water in een kom en kneed dit tot een soepel deeg. Dek de kom af met plastic huishoudfolie of een vochtige theedoek en laat het ca. 15 minuten rijzen. Kneed het deeg weer goed door en rek het uit tot een lap. Rol deze lap stevig op en leg hem met de naad naar beneden in een ingevet bakblik (cakeblik van ca. 33 cm). Dek af met plastic folie of een vochtige theedoek en laat het brood ca. 50 minuten rijzen op een warme, tochtvrije plaats. Verwarm de oven voor op 220 graden (hetelucht 200 graden) en bak het brood ca. 25 minuten. Laat het brood, uit het blik, afkoelen op een rooster. Een traktatie met roomboter, kaas of suikervrije jam. Een aanrader voor het hele gezin!