Klanten geven ons een 9.1

Adams Brot | Gold

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 50g

Calorieen: 97,5kcal per portie

Eiwitten: 12g per portie

Netto koolhydraten: 0,6g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 3g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,19
Stapelkorting
  • 6 voor € 3,99 per stuk Je bespaart 5%
  • 12 voor € 3,85 per stuk Je bespaart 8%
  • 24 voor € 3,75 per stuk Je bespaart 11%

Maak makkelijk een brood met slechts 1,2g koolhydraten per 100g en veel eiwitten en vezels. Uniek aan het Adam's Brot is dat het geen soja, gluten of gist bevat. Deze versie bevat de rijke smaak van gouden lijnzaad.

Nu vernieuwd receptuur!

Vernieuwd receptuur!

Lijnzaadmeel*, kokosmeel*, zonnebloemeiwit*, melkeiwit concentraat, goud lijnzaad, pompoenpittenmeel*, heel eipoeder, appelvezel, havervezel, bakmiddel: natriumcarbonaat, antiocidant: ascorbinezuur (vitamine C), kirstalzout, kruiden. 

Kan sporen van van schaaldieren, noten, sesamzaad

(*gedeeltelijk ontvet)

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 195 Kcal 816,4 kJ 97,5 Kcal 408,2 kJ
Eiwitten (g) 24 12
Koolhydraten (g) 1,2 0,6
Waarvan suikers (g) 0,9 0,45
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 6,0 3
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,5 0,75
Vezels (g) 20,2 10,1
Zout (g) 0,54 0,27
Voeg de mix bij 280 ml water en kneed goed door. Vorm het deeg met natte handen tot een brood, leg het op een bakpapier of in een bakvorm. Bak het op 160 graden (hetelucht oven) 45-50 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?