Klanten geven ons een 9.1

Adams Brot | Gold

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 50g

Calorieen: 97,5kcal per portie

Eiwitten: 12g per portie

Netto koolhydraten: 0,6g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 3g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,79
Stapelkorting
  • 6 voor € 3,99 per stuk Je bespaart 17%
  • 12 voor € 3,85 per stuk Je bespaart 20%
  • 24 voor € 3,75 per stuk Je bespaart 22%
Het Duitse merk AdamsBrot maakt bakmixen, verlaagd in koolhydraten en geschikt voor een ketogene leefstijl. Het assortiment aan bakmixen is uitgebreid, van licht tot donker, met of zonder granen. Daarnaast zijn er mengsels voor vochtig gebak en klassieke pasta. Voor een snelle pizza op tafel zijn de pizzadeegmengsels een aanrader. Wat het hele assortiment met elkaar gemeen heeft, is dat alle bakmixen snel bereid kunnen worden.

Vernieuwd receptuur!

Lijnzaadmeel*, kokosmeel*, zonnebloemeiwit*, melkeiwit concentraat, goud lijnzaad, pompoenpittenmeel*, heel eipoeder, appelvezel, havervezel, bakmiddel: natriumcarbonaat, antiocidant: ascorbinezuur (vitamine C), kirstalzout, kruiden. 

Kan sporen van van schaaldieren, noten, sesamzaad

(*gedeeltelijk ontvet)

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 195 Kcal 816,4 kJ 97,5 Kcal 408,2 kJ
Eiwitten (g) 24 12
Koolhydraten (g) 1,2 0,6
Waarvan suikers (g) 0,9 0,45
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 6,0 3
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,5 0,75
Vezels (g) 20,2 10,1
Zout (g) 0,54 0,27
Voeg de mix bij 280 ml water en kneed goed door. Vorm het deeg met natte handen tot een brood, leg het op een bakpapier of in een bakvorm. Bak het op 160 graden (hetelucht oven) 45-50 minuten in de oven. Bewaar het brood op je aanrecht of in de koelkast.
Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?