Klanten geven ons een 9.1

Adams Pizza | Adamo

Inhoud: 1 x 150 gram

Portie: 50g

Calorieen: 80kcal per portie

Eiwitten: 14,2g per portie

Netto koolhydraten: 0,6g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 0,9g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 3,89
Stapelkorting
  • 6 voor € 3,65 per stuk Je bespaart 6%

De Adams Pizza Adamo is een eiwitrijke pizzadeeg mix om zelf een low carb pizzabodem te maken. Deze mix is voldoende voor een bodem van 400 gram pizza. Beleg de zelfgemaakte pizzadeeg met vlees, groenten en kaas voor een heerlijke low carb pizza.

Zonnebloemeiwit, lijnzaadmeel, melkeiwitconcentraat, kip-eiwitpoeder, pompoenpittenmeel, bamboevezel, bakmiddel: natriumcarbonaat, zuurteregelaar: ascorbinezuur, kristalzout.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 160 Kcal 669,9 kJ 80 Kcal 334,9 kJ
Eiwitten (g) 28.4 14,2
Koolhydraten (g) 1.2 0,6
Waarvan suikers (g) 0.8 0,4
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 1.8 0,9
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0.1 0,05
Vezels (g) 10.9 5,45
Zout (g) 1.2 0,6

Meng de mix met 220ml water en kneed tot een deeg. Leg het deeg op een ingevette ovenschaal en verdeel het gelijkmatig met de achterkant van een natte eetlepel. Maak de eetlepel weer nat als het deeg te veel begint te plakken. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de pizza ca. 8-10 minuten. Beleg de pizza en bak deze nog ca. 7-10 minuten. Eet smakelijk!

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?