Sukrin | Broodmix | Fiberbrød 1KG
Inhoud: 1 x 1000 gram
Portie: 40g
Calorieen: 65,2kcal per portie
Eiwitten: 3,48g per portie
Vetten: 3,36g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
- Gratis verzending vanaf €50
Deze broodmix is zo smakelijk alsof het bij de warme bakker vandaan komt. Er hoeft alleen maar water toegevoegd te worden - geen kneden vereist. Het brood bevat per snee slechts 1g koolhydraten, 58 calorieën en 8,5 gram voedingsvezels. Uit deze verpakking haal je 3 broden van 600 gram uit.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 40g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 163 Kcal | 682,4 kJ | 65,2 Kcal | 273 kJ |
Eiwitten (g) | 8,7 | 3,48 | ||
Koolhydraten (g) | 2,5 | 1 | ||
Waarvan suikers (g) | 0 | |||
Waarvan polyolen (g) | 0 | |||
Vetten (g) | 8,4 | 3,36 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,4 | 0,56 | ||
Vezels (g) | 21 | 8,4 | ||
Zout (g) | 1,1 | 0,44 |
Verwarm de oven voor op 180ºc (Gas stand 4).
Giet de broodmix in een schaal en voeg de hoeveelheid water toe die op het pak gespecificeerd staat.
Mix het geheel goed door met een garde/klopper en laat de schaal minimaal vijf minuten staan.
Giet de mix daarna in een broodvorm met bakpapier. Met een lepel kun je het brood een beetje in vorm strijken. Als je geen broodvorm hebt kun je het deeg ook in een bal kneden of meerdere kleine broodjes maken (broodjes bak je in 25 minuten i.p.v. 70-80 minuten).
Zet de vorm in het midden van de oven en laat het brood 70-80 minuten afbakken.
Haal het brood uit de vorm en laat (onafgedekt) koelen.
Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.