CiaoCarb | ProtoPasta Lasagne
Inhoud: 7 x 21,4 gram
Portie: 50g
Calorieen: 170kcal per portie
Eiwitten: 30g per portie
Netto koolhydraten: 7,1g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Vetten: 1,5g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
- Gratis verzending vanaf €50
€ 5,95
Stapelkorting
- 2 voor € 5,49 per stuk Je bespaart 8%
Ciao Carb is een merk met ambachtelijke producten voor een koolhydraat verlaagde en eiwitrijke levensstijl. Met de producten van Ciao Carb kun je lekker Italiaans genieten, verlaagd in suikers en koolhydraten. Met een uitgebreid assortiment van knapperige toasts, croissants, broodjes, broodbeleg, tortilla's, koeken, pasta's en meer!
Proteïne pasta lasagnebladen
Tarwe-eiwit, tarwemeel, sojaeiwitisolaat, ei-eiwitpoeder (5%), wei-eiwit, erwteneiwit, tarwevezel, stabilisator: guargom E412.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 340 Kcal | 1423,5 kJ | 170 Kcal | 711,8 kJ |
Eiwitten (g) | 60,0 | 30 | ||
Koolhydraten (g) | 14,2 | 7,1 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,0 | 0,5 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 3,0 | 1,5 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,54 | 0,27 | ||
Vezels (g) | 8,0 | 4 | ||
Zout (g) | 0,55 | 0,28 |
Gebruiksadvies:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kook de lasagnebladen beetgaar in 7-10 minuten.
3. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en leg 1 lasagneblad op de bodem.
4. Besmeer deze met saus en beleg met groenten/vlees.
5. Herhaal dit met het tweede en derde lasagneblad.
6. Maak af met wat geraspte kaas en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Bewaaradvies:
Koel en droog bewaren.
Vragen van klanten