Netto koolhydraten* | 4,9g / portie (30g) |
Koolhydraten | 16,3g / 100g |
waarvan suikers | 3,5g / 100g |
Eiwitten: | 44,4g / 100g |
Energie: | 398Kcal/1664kJ / 100g |
Vetten: | 13,2g / 100g |
waarvan verzadigd | 1,1g / 100g |
Voedingsvezels | 18g / 100g |
Zout | 4,1g / 100g |
Inhoud: | 30g / zakje |
Soja chips met BBQ smaak, eiwit- en vezelrijk, laag suikergehalte.
Ingrediënten: Soja eiwit concentraat (60%), zonnebloemolie, tapiocazetmeel, sojavezels (6,4%), zout, maltodextrine, poedersuiker, specerijen en aromatische kruiden, natuurlijke aroma's, tomaat, zuren: citroenzuur en appelzuur, kleur: paprika-extract, antioxidant: extract rozemarijn.
Allergenen informatie: bevat soja.
Geproduceerd door: PYC Laboratoire, Les Pléiades 3, Bât B, 320 avenue d'Archimède, 13857 Aix en Provence, Cedex 3.
Ingrediënten: Soja eiwit concentraat (60%), zonnebloemolie, tapiocazetmeel, sojavezels (6,4%), zout, maltodextrine, poedersuiker, specerijen en aromatische kruiden, natuurlijke aroma's, tomaat, zuren: citroenzuur en appelzuur, kleur: paprika-extract, antioxidant: extract rozemarijn.
Allergenen informatie: bevat soja.
Geproduceerd door: PYC Laboratoire, Les Pléiades 3, Bât B, 320 avenue d'Archimède, 13857 Aix en Provence, Cedex 3.
Bewaren op een droge en koele plek.
Recept guacamole
1 Avocado
1 kleine tomaat
1/2 beker crème fraise (125 ml)
1 eetlepel koriander
1 teentje knoflook
kneepje verse limoen
1/3 Spaanse peper (zaadjes verwijderen).
Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en doe in een bakje. Snij de tomaat in parten en verwijder het vruchtvlees. Snij in hele kleine blokjes. Snij de knoflook, koriander en de Spaanse peper heel fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar (gebruik eventueel een kleine keukenmachine of staafmixer) en maak het lekker romig door het toevoegen van de crème fraise en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met de tortilla chips.
Eet smakelijk!
1 Avocado
1 kleine tomaat
1/2 beker crème fraise (125 ml)
1 eetlepel koriander
1 teentje knoflook
kneepje verse limoen
1/3 Spaanse peper (zaadjes verwijderen).
Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit en doe in een bakje. Snij de tomaat in parten en verwijder het vruchtvlees. Snij in hele kleine blokjes. Snij de knoflook, koriander en de Spaanse peper heel fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar (gebruik eventueel een kleine keukenmachine of staafmixer) en maak het lekker romig door het toevoegen van de crème fraise en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met de tortilla chips.
Eet smakelijk!
Dit product wordt verzonden met PostNL naar Nederland, België (PostNL België) en Duitsland (DPD) .
De verzendkosten bedragen € 4,95 (Nederland) of € 5,95 (België / Duitsland) voor pakketpost. Vanaf €70,00 wordt uw pakket gratis verzonden.
De verzendkosten bedragen € 4,95 (Nederland) of € 5,95 (België / Duitsland) voor pakketpost. Vanaf €70,00 wordt uw pakket gratis verzonden.