Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Bakmix, met zoetstoffen
Tarwemeel, Ellphi® suikervervanger (opslosbare vezels van maïs en chicorei, zoetstoffen (isomalt, sucralose)), kaneel, rijsmiddel (natirum pyrofosfaat, natrium bicarbonaat, maïszetmeel, monocalciumfosfaat, eiwit, vanilline), vier kruiden (koriander, kaneel, nootmuskaat, piment), natuurlijk aroma, zout.
Kan sporen van melk en noten bevatten.
Per 100g | Per portie: 60g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 265 Kcal | 1109,5 kJ | 159 Kcal | 665,7 kJ |
Eiwitten (g) | 7.2 | 4,32 | ||
Koolhydraten (g) | 54 | 32,4 | ||
Waarvan suikers (g) | 2 | 1,2 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 7 | 4,2 | ||
Vetten (g) | 0.75 | 0,45 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0.2 | 0,12 | ||
Vezels (g) | 6.75 | 4,05 | ||
Zout (g) | 0.32 | 0,19 |
Bereidingswijze voor 15 speculaasjes (à 60g):
- 500g Ellphi Speculaas mix
- 40g ei
- 150g boter
- 15g water
Meng alle ingrediënten samen en kneed ze met de haak op stand 1 tot een glad en stevig deeg. Laat het deeg enkele uren rusten op een koele plaats. Maak figuurtjes en verdeel op een bakplaat. Bakken op 180°C gedurende circa 20 min.