Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Broodmix
Lijnzaadmeel, bamboevezels, amandelmeel, psylliumvezels, natriumbicarbonaat (E500), zeezout.
Kan sporen bevatten van andere zaden.
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 154 Kcal | 644,8 kJ | 77 Kcal | 322,4 kJ |
Eiwitten (g) | 14 | 7 | ||
Koolhydraten (g) | 1,9 | 0,95 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,6 | 0,8 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 0 | |||
Vetten (g) | 6,2 | 3,1 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 2 | 1 | ||
Vezels (g) | 15,7 | 7,85 | ||
Zout (g) | 1,1 | 0,55 |
Meng 4 eieren, 250 gr kwark (vol) en 200 ml water. Voeg daar de broodmix aan toe en meng tot een homogeen deeg.
Laat het deeg 20 minuten rusten en verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden.
Vorm met de hand een deegrol en leg deze met de naad naar beneden op een bakplaat (met bakpapier).
Bak het brood 85 minuten op 180 graden (hetelucht) op de onderste richel van de oven.
Eet smakelijk!