Konzelmann's | Eiwitrijke Broodmix
Inhoud: 1 x 370 gram
Portie: 50g
Calorieen: 103kcal per portie
Eiwitten: 12,35g per portie
Netto koolhydraten: 2,2g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Vetten: 4g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
- Gratis verzending vanaf €50
€ 3,99
Het merk Konzelmann’s Original hecht veel belang aan de kwaliteit van hun producten. Elk eigen product wordt met liefde tot in detail ontwikkeld om voedingswaarden en smaak in balans te brengen. Konzelmann’s heeft een assortiment met onder meer broodmixen, melen, crackers, havervezels, lijnzaad en muesli’s verlaagd in koolhydraten.
Broodmix
Sojaproducten (sojameel, soja eiwitten), tarwe-eiwit, lijnzaadmeel (gedeeltelijk ontolied), zonnebloempitten, lupinemeel, erwten eiwit, tarwemeel, tarwevezels, zeezout, droge gist, gebruiksklaar donker (tarwemeel, gerstemout, tarwebloem, melkzuur (E270)).
Kan sporen bevatten van andere glutenbevattende granen, noten, pinda's en andere zaden.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 206 Kcal | 862,5 kJ | 103 Kcal | 431,2 kJ |
Eiwitten (g) | 24,7 | 12,35 | ||
Koolhydraten (g) | 4,4 | 2,2 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,3 | 0,65 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 8,0 | 4 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,1 | 0,55 | ||
Vezels (g) | 8,9 | 4,45 | ||
Zout (g) | 1,24 | 0,62 |
Bereiding met de hand: meng in een grote kom de broodmix samen met 420 ml lauw water en kneed gedurende 5 minuten met uw handen tot een glad beslag. Plaats de deegbal in eenkom met een vochtige doek en laat het deeg ongeveer een uur op een warme plek drogen en rijzen. Vorm dan een rol van het deeg en plaats deze rol in een bak of cakeblik bekleed met een vel bakpapier. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 50 minuten.
Vragen van klanten