Klanten geven ons een 9.1

Konzelmann's | Vanille Kuchen

Inhoud: 1 x 155 gram

Portie: 35g

Calorieen: 175kcal per portie

Eiwitten: 10,33g per portie

Netto koolhydraten: 3,4g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 11,31g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,99
Het merk Konzelmann’s Original hecht veel belang aan de kwaliteit van hun producten. Elk eigen product wordt met liefde tot in detail ontwikkeld om voedingswaarden en smaak in balans te brengen. Konzelmann’s heeft een assortiment met onder meer broodmixen, melen, crackers, havervezels, lijnzaad en muesli’s verlaagd in koolhydraten.

Mix voor cake met vanillesmaak, met zoetstoffen

Amandelmeel, kokosmeel, eiwitmengsel (ultra gefiltreerde wei-eiwit, melkeiwit concentraat, calcium caseïnaat, ei-eiwitpoeder, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, zout, emulgator: sojalecithine), rijsmiddelen (dinatriumdifosfaat en natriumwaterstofcarbonaat, zetmeel), aroma, zoetstoffen: sucralose, acesulfaam-K.

Kan sporen bevatten van noten, aardnoten, graanproducten en gluten. 

                                                             

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 35g
Energie (Kcal / kJ) 500 Kcal 2093,4 kJ 175 Kcal 732,7 kJ
Eiwitten (g) 29,5 10,33
Koolhydraten (g) 9,7 3,4
Waarvan suikers (g) 8,5 2,98
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 32,3 11,31
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 4,5 1,58
Vezels (g) 19,2 6,72
Zout (g) 1,1 0,39
Scheid van 4 grote eieren het eigeel van het eiwit en sla het eiwit stijf met een snufje zout. Roer het eigeel samen met 250 gram magere kwark schuimig. Voeg indien gewenst wat zoetstof toe. Voeg de inhoud van het zakje toe aan het kwark-ei mengsel en roer tot een homogene massa. Spatel het eiwit er voorzicht door en voeg het beslag toe aan een cakevorm of ander gewenste vorm. Bak de cake in een voorverwarmde oven ca. 40-45 minuten. Tips: Bestrijk de gebakken cake met een dun laagje jam zonder toegevoegde suikers. Beleg de gebakken cake met plakjes aardbei en een dot stijfgeslagen room.
Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?