Klanten geven ons een 9.1

Konzelmann's | Broodmix | Low Carb Vitalbrot met L-Carnitine

Inhoud: 1 x 370 gram

Portie: 50g

Calorieen: 127kcal per portie

Eiwitten: 19g per portie

Netto koolhydraten: 1,2g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 4,9g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,99
Het merk Konzelmann’s Original hecht veel belang aan de kwaliteit van hun producten. Elk eigen product wordt met liefde tot in detail ontwikkeld om voedingswaarden en smaak in balans te brengen. Konzelmann’s heeft een assortiment met onder meer broodmixen, melen, crackers, havervezels, lijnzaad en muesli’s verlaagd in koolhydraten.

Broodmix 

Tarwegluten, amandelmeel, zeezout, droge gist, L-carnitine.

Kan sporen bevatten van andere zaden. 

 

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 254 Kcal 1063,4 kJ 127 Kcal 531,7 kJ
Eiwitten (g) 38 19
Koolhydraten (g) 2.4 1,2
Waarvan suikers (g) 1.0 0,5
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 9.8 4,9
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.1 0,55
Vezels (g) 1.9 0,95
Zout (g) 1.2 0,6

Voeg de inhoud van een verpakking (370g) toe aan een kom samen met 340 ml lauw water. Meng dit met de hand of een keukenmachine tot een uniform deeg en vormt het tot een brood.

Dek af met een vochtige doek en laat het brood ongeveer 50 minuten rusten op een warme plaats. Leg het vervolgens voorzichtig in een geoliede bakvorm of leg het op een bakplaat met bakpapier zonder bakvorm. Plaats het brood in een voorverwarmde oven met onder en bovenwarmte op de onderste regel. Bak het brood gedurende 10 minuten op 250g en dan nog 30 minuten op 200 graden. (verlaag bij een heteluchtoven de temperatuur met 10%).

Na het bakken: koel en vries het brood in porties in - ontdooi porties voor consumptie en maak deze knapperig in de broodrooster.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?