Klanten geven ons een 9.1

Lizza | Keto Broodmix | Wortel-Pompoenzaad

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 50g

Calorieen: 92,5kcal per portie

Eiwitten: 9g per portie

Netto koolhydraten: 4,4g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 2,65g per portie

  • Tijdelijk niet op voorraad
€ 4,69
Als pioniers van producten verlaagd in koolhydraten combineert het merk Lizza goede producten met smakelijke smaken. Van pizza’s tot pasta’s. Broodmixen, broodjes, muesli’s en meer. Lijnzaad is het kerncomponent in de producten van Lizza en alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Mix voor brood met gouden lijnzaadmeel (42,8%), pompoenpiteiwit (13,2%), pompoenpitten (7,9%) en wortelgranulaat (6,9%)

Gouden lijnzaadmeel (42,8%), tuinbonenmeel, pompoenpiteiwit (13,2%), pompoenpitten (7,9%), wortelgranulaat (6,9%), psyllium husk poeder, wijnsteenbakpoeder (voedingszuur: wijnsteenzuur, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, antiklontermiddel: maïszetmeel), zeezout.

Kan sporen van soja en noten (walnoten, amandelen) bevatten. 

Alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

 

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 185 Kcal 774,6 kJ 92,5 Kcal 387,3 kJ
Eiwitten (g) 18 9
Koolhydraten (g) 8.8 4,4
Waarvan suikers (g) 2.4 1,2
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 5.3 2,65
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0.9 0,45
Vezels (g) 15 7,5
Zout (g) 1.6 0,8

Gebruiksadvies:

1. Verwarm de oven voor op 210°C (boven/onderwarmte).
2. Kneed 250 g bakmix met 300 ml water.
3. Vorm het deeg tot een brood, leg het op een rooster bekleed met bakpapier en laat 15 minuten rusten.
4. Bak het brood in het onderste derde deel van de oven gedurende 60 minuten. Laat afkoelen alvorens aan te snijden.

Bewaaradvies: koel en droog bewaren.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?