Lizza | Keto Broodmix | Wortel-Pompoenzaad
Inhoud: 1 x 250 gram
Portie: 50g
Calorieen: 92,5kcal per portie
Eiwitten: 9g per portie
Vetten: 2,65g per portie
- Tijdelijk niet op voorraad
Mix voor brood met gouden lijnzaadmeel (42,8%), pompoenpiteiwit (13,2%), pompoenpitten (7,9%) en wortelgranulaat (6,9%)
Gouden lijnzaadmeel (42,8%), tuinbonenmeel, pompoenpiteiwit (13,2%), pompoenpitten (7,9%), wortelgranulaat (6,9%), psyllium husk poeder, wijnsteenbakpoeder (voedingszuur: wijnsteenzuur, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, antiklontermiddel: maïszetmeel), zeezout.
Kan sporen van soja en noten (walnoten, amandelen) bevatten.
Alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 185 Kcal | 774,6 kJ | 92,5 Kcal | 387,3 kJ |
Eiwitten (g) | 18 | 9 | ||
Koolhydraten (g) | 8.8 | 4,4 | ||
Waarvan suikers (g) | 2.4 | 1,2 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 5.3 | 2,65 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0.9 | 0,45 | ||
Vezels (g) | 15 | 7,5 | ||
Zout (g) | 1.6 | 0,8 |
Gebruiksadvies:
1. Verwarm de oven voor op 210°C (boven/onderwarmte).
2. Kneed 250 g bakmix met 300 ml water.
3. Vorm het deeg tot een brood, leg het op een rooster bekleed met bakpapier en laat 15 minuten rusten.
4. Bak het brood in het onderste derde deel van de oven gedurende 60 minuten. Laat afkoelen alvorens aan te snijden.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren.