Klanten geven ons een 9.1

Lizza | Keto Meelmix

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 50g

Calorieen: 172,5kcal per portie

Eiwitten: 15g per portie

Netto koolhydraten: 6g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 6,5g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,69
Als pioniers van producten verlaagd in koolhydraten combineert het merk Lizza goede producten met smakelijke smaken. Van pizza’s tot pasta’s. Broodmixen, broodjes, muesli’s en meer. Lijnzaad is het kerncomponent in de producten van Lizza en alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Meelmix met gouden lijnzaadmeel (30%)

Kokosmeel, gouden lijnzaadmeel (30%), sojameel.

Kan sporen van noten (walnoten, amandelen) bevatten. 

Alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

 

 

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 345 Kcal 1444,4 kJ 172,5 Kcal 722,2 kJ
Eiwitten (g) 30 15
Koolhydraten (g) 12 6
Waarvan suikers (g) 9.4 4,7
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 13 6,5
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 5.5 2,75
Vezels (g) 30 15
Zout (g) 0.11 0,06

Gebruiksadvies:

Deze meelmix is ​​geen vervanging van een klassieke bloem 1:1, hiermee moet altijd rekening worden gehouden bij het gebruik ervan.

Recept tip: vegan cheesecake

Korst:
zoete meelmix 250g
erythritol 90g
veganistische margarine 180g
bakpoeder 2 theelepels (10g)
zout 1 snufje (1g)

Vulling:
veganistische margarine 140g
sojayoghurt 1000g
erythritol 160g
vanillepudding poeder 2 pakjes
citroensap 2 eetl


1. Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte). Vet de springvorm (22cm) in en bekleed de bodem met bakpapier.
2. Kneed het bloemmengsel, zachte margarine, erythritol, bakpoeder en zout goed door elkaar in een kom.
3. Verdeel 2/3 van het deeg over de bodem van de springvorm en druk aan. Vorm een ​​rand van 5 cm hoog vanaf de rest. Koel de springvorm met het beslag gedurende 30 minuten.
4. Smelt margarine. Meng de erythritol, puddingpoeder en de helft van de yoghurt in een extra kom met een garde tot alles klontervrij is. Voeg de resterende yoghurt, gesmolten margarine en citroensap toe en meng. 5. Doe de vulling in de springvorm. Bak de cheesecake op het middelste rooster in 60-70 minuten gaar. Laat afkoelen (bij voorkeur een nacht) en haal voor het eten uit de vorm.

Bewaaradvies: koel en droog bewaren. 

 

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?