Lizza | Keto Meelmix
Inhoud: 1 x 250 gram
Portie: 50g
Calorieen: 172,5kcal per portie
Eiwitten: 15g per portie
Vetten: 6,5g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang morgen in huis
- Gratis verzending vanaf €50
Meelmix met gouden lijnzaadmeel (30%)
Kokosmeel, gouden lijnzaadmeel (30%), sojameel.
Kan sporen van noten (walnoten, amandelen) bevatten.
Alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 345 Kcal | 1444,4 kJ | 172,5 Kcal | 722,2 kJ |
Eiwitten (g) | 30 | 15 | ||
Koolhydraten (g) | 12 | 6 | ||
Waarvan suikers (g) | 9.4 | 4,7 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 13 | 6,5 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 5.5 | 2,75 | ||
Vezels (g) | 30 | 15 | ||
Zout (g) | 0.11 | 0,06 |
Gebruiksadvies:
Deze meelmix is geen vervanging van een klassieke bloem 1:1, hiermee moet altijd rekening worden gehouden bij het gebruik ervan.
Recept tip: vegan cheesecake
Korst:
zoete meelmix 250g
erythritol 90g
veganistische margarine 180g
bakpoeder 2 theelepels (10g)
zout 1 snufje (1g)
Vulling:
veganistische margarine 140g
sojayoghurt 1000g
erythritol 160g
vanillepudding poeder 2 pakjes
citroensap 2 eetl
1. Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte). Vet de springvorm (22cm) in en bekleed de bodem met bakpapier.
2. Kneed het bloemmengsel, zachte margarine, erythritol, bakpoeder en zout goed door elkaar in een kom.
3. Verdeel 2/3 van het deeg over de bodem van de springvorm en druk aan. Vorm een rand van 5 cm hoog vanaf de rest. Koel de springvorm met het beslag gedurende 30 minuten.
4. Smelt margarine. Meng de erythritol, puddingpoeder en de helft van de yoghurt in een extra kom met een garde tot alles klontervrij is. Voeg de resterende yoghurt, gesmolten margarine en citroensap toe en meng. 5. Doe de vulling in de springvorm. Bak de cheesecake op het middelste rooster in 60-70 minuten gaar. Laat afkoelen (bij voorkeur een nacht) en haal voor het eten uit de vorm.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren.