Klanten geven ons een 9.1

Lizza | Low Carb | Broodmix

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 50g

Calorieen: 99kcal per portie

Eiwitten: 7,5g per portie

Netto koolhydraten: 2,6g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 4,5g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,50
De broodmix van Lizza is laag in koolhydraten en daarom een ideaal alternatief voor standaard broodmixen. De broodmix is daarnaast vegan, organisch, glutenvrij en biologisch!
Lijnzaadmeel, zadenmengsel (lijnzaad, zonnebloempitten), bonenmeel, pompoenpitteneiwit, psylliumschilpoeder, wijnsteenbakpoeder (zuurteregelaar: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, scheidingsmiddel: maïszetmeel), zeezout.
Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 198 Kcal 829 kJ 99 Kcal 414,5 kJ
Eiwitten (g) 15 7,5
Koolhydraten (g) 5.2 2,6
Waarvan suikers (g) 0.9 0,45
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 9 4,5
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.1 0,55
Vezels (g) 18 9
Zout (g) 0.98 0,49

Meng 250 g Lizza Low Carb Bread-bakmengsel met 300 ml bruisend water en kneed goed. Vorm een brood en laat het 15 minuten rusten.

Verwarm de oven voor op 240 ° C boven- / onderwarmte.

Bak het brood 15 minuten op het ovenrek met bakpapier. Verlaag vervolgens de temperatuur tot 210 ° C en bak nog eens 50 minuten verder.

Laat het brood helemaal afkoelen en snijd het dan in stukjes.

Voeg je favoriete topping toe, smeer of geniet er zelf van.

 

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?