Lizza | Low Carb | Broodmix | Körner Broodjes
Inhoud: 1 x 250 gram
Portie: 62,5g
Calorieen: 164,38kcal per portie
Eiwitten: 10g per portie
Vetten: 6,06g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
- Gratis verzending vanaf €50
Mix voor brood met granenmix (13%).
Bonenmeel, volkoren rijstmeel, granenmix 13% (zonnebloempitten, pompoenpitten), gouden lijnzaadmeel 10,7%, sojameel, lijnzaad 10%, psylliumschilpoeder, boekweitmeel, bakpoeder (zuurteregelaar: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, verdikkingsmiddel: maïszetmeel), boekweit zuurdesempoeder, zeezout.
*Alle grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 62,5g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 263 Kcal | 1101,1 kJ | 164,38 Kcal | 688,2 kJ |
Eiwitten (g) | 16 | 10 | ||
Koolhydraten (g) | 21 | 13,13 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,3 | 0,81 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 9,7 | 6,06 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,3 | 0,81 | ||
Vezels (g) | 14 | 8,75 | ||
Zout (g) | 1,2 | 0,75 |
Gebruiksadvies:
1. Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte).
2. Voeg 240 ml stilstaand water toe aan de broodmix en kneed ongeveer 2-3 minuten. Je kunt dit met de hand doen of met een mixer met deeghaak.
3. Vorm 4 rollen (elk ca. 120 g) van het deeg. Snijd een kruis in het oppervlak van het broodje als je wilt dat ze openspringen.
4. Leg de broodjes op een stuk bakpapier en bak ze 50 minuten in de oven.
5. Laat de broodjes afkoelen voordat je ze aansnijdt.