Klanten geven ons een 9.1

Lizza | Low Carb | Broodmix | Körner Broodjes

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 62,5g

Calorieen: 164,38kcal per portie

Eiwitten: 10g per portie

Netto koolhydraten: 13,13g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 6,06g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 5,49
Als pioniers van producten verlaagd in koolhydraten combineert het merk Lizza goede producten met smakelijke smaken. Van pizza’s tot pasta’s. Broodmixen, broodjes, muesli’s en meer. Lijnzaad is het kerncomponent in de producten van Lizza en alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Mix voor brood met granenmix (13%).

Bonenmeel, volkoren rijstmeel, granenmix 13% (zonnebloempitten, pompoenpitten), gouden lijnzaadmeel 10,7%, sojameel, lijnzaad 10%, psylliumschilpoeder, boekweitmeel, bakpoeder (zuurteregelaar: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, verdikkingsmiddel: maïszetmeel), boekweit zuurdesempoeder, zeezout.

*Alle grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 62,5g
Energie (Kcal / kJ) 263 Kcal 1101,1 kJ 164,38 Kcal 688,2 kJ
Eiwitten (g) 16 10
Koolhydraten (g) 21 13,13
Waarvan suikers (g) 1,3 0,81
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 9,7 6,06
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,3 0,81
Vezels (g) 14 8,75
Zout (g) 1,2 0,75

Gebruiksadvies:

1. Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte).

2. Voeg 240 ml stilstaand water toe aan de broodmix en kneed ongeveer 2-3 minuten. Je kunt dit met de hand doen of met een mixer met deeghaak.

3. Vorm 4 rollen (elk ca. 120 g) van het deeg. Snijd een kruis in het oppervlak van het broodje als je wilt dat ze openspringen.

4. Leg de broodjes op een stuk bakpapier en bak ze 50 minuten in de oven.

5. Laat de broodjes afkoelen voordat je ze aansnijdt.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?