Lizza | Low Carb | Broodmix | Rustic Bread
Inhoud: 1 x 250 gram
Portie: 50g
Calorieen: 120kcal per portie
Eiwitten: 6g per portie
Vetten: 4,1g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang morgen in huis
- Gratis verzending vanaf €50
Mix voor brood met gouden lijnzaad (12,6%).
Volkoren rijstmeel, boekweitmeel, bonenmeel, gouden lijnzaadmeel 12,6%, zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad 5,5%, psylliumschilpoeder, boekweit zuurdesempoeder 4,3%, bakpoeder (zuurteregelaar: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, verdikkingsmiddel: maïszetmeel), appelvezels, zeezout.
*Alle grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 240 Kcal | 1004,8 kJ | 120 Kcal | 502,4 kJ |
Eiwitten (g) | 12 | 6 | ||
Koolhydraten (g) | 24 | 12 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,6 | 0,8 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 8,2 | 4,1 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,1 | 0,55 | ||
Vezels (g) | 11 | 5,5 | ||
Zout (g) | 1 | 0,5 |
Gebruiksadvies:
1. Verwarm de oven voor op 200°C (boven- / onderwarmte).
2. Voeg 200 ml kraanwater en 2 eetlepels appelazijn toe aan de broodmix. Kneed ongeveer 2 minuten goed met de hand of met een mixer met deeghaak.
3. Aangezien dit brood niet erg veel rijst in de oven, geef je het deeg de gewenste vorm. Egaliseer het oppervlak indien nodig met een beetje water.
4. Leg het deeg op een stuk bakpapier op het middelste ovenrek. Bak 55 minuten op 200°C. Verhoog voor een knapperig korstje de temperatuur na 40 minuten tot 220 °C.
5. Laat het brood afkoelen voordat je het snijdt. Bon Lizzappetit!
Bewaaradvies: koel en droog bewaren.