Klanten geven ons een 9.1

Lizza | Low Carb | Broodmix | Rustic Bread

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 50g

Calorieen: 120kcal per portie

Eiwitten: 6g per portie

Netto koolhydraten: 12g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 4,1g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 5,49
Als pioniers van producten verlaagd in koolhydraten combineert het merk Lizza goede producten met smakelijke smaken. Van pizza’s tot pasta’s. Broodmixen, broodjes, muesli’s en meer. Lijnzaad is het kerncomponent in de producten van Lizza en alle agrarische grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Mix voor brood met gouden lijnzaad (12,6%).

Volkoren rijstmeel, boekweitmeel, bonenmeel, gouden lijnzaadmeel 12,6%, zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad 5,5%, psylliumschilpoeder, boekweit zuurdesempoeder 4,3%, bakpoeder (zuurteregelaar: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, verdikkingsmiddel: maïszetmeel), appelvezels, zeezout.

*Alle grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 240 Kcal 1004,8 kJ 120 Kcal 502,4 kJ
Eiwitten (g) 12 6
Koolhydraten (g) 24 12
Waarvan suikers (g) 1,6 0,8
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 8,2 4,1
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,1 0,55
Vezels (g) 11 5,5
Zout (g) 1 0,5

Gebruiksadvies:

1. Verwarm de oven voor op 200°C (boven- / onderwarmte).

2. Voeg 200 ml kraanwater en 2 eetlepels appelazijn toe aan de broodmix. Kneed ongeveer 2 minuten goed met de hand of met een mixer met deeghaak.

3. Aangezien dit brood niet erg veel rijst in de oven, geef je het deeg de gewenste vorm. Egaliseer het oppervlak indien nodig met een beetje water.

4. Leg het deeg op een stuk bakpapier op het middelste ovenrek. Bak 55 minuten op 200°C. Verhoog voor een knapperig korstje de temperatuur na 40 minuten tot 220 °C.

5. Laat het brood afkoelen voordat je het snijdt. Bon Lizzappetit!

Bewaaradvies: koel en droog bewaren.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?