Lizza | Low Carb | Broodmix | Seed Power Bread
Inhoud: 1 x 300 gram
Portie: 50g
Calorieen: 123kcal per portie
Eiwitten: 8g per portie
Vetten: 6g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
- Gratis verzending vanaf €50
Mix voor brood met lijnzaad (11%), pompoenpit (11%) en hennepzaad (8,9%).
Gouden lijnzaadmeel 30,9%, boekweitmeel, lijnzaad 11%, pompoenpitten 11%, gierstmeel, hennepzaad 8,9%, hennepeiwitten, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, zeezout.
*Alle grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 246 Kcal | 1030 kJ | 123 Kcal | 515 kJ |
Eiwitten (g) | 16 | 8 | ||
Koolhydraten (g) | 14 | 7 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,2 | 0,6 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 12 | 6 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,5 | 0,75 | ||
Vezels (g) | 11 | 5,5 | ||
Zout (g) | 0,87 | 0,44 |
Gebruiksadvies:
1. Meng de gehele bakmix met 1/2 pakje droge gist (ca. 3,5 g), 1 tl ahornsiroop en 290 g lauwwarm kraanwater.
2. Dek de kom af met een doek en laat het deeg ongeveer 1 uur rijzen op kamertemperatuur.
3. Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte).
4. Kneed het deeg nogmaals kort en doe het in een ca. 20 cm goed ingevette broodvorm.
5. Plaats de broodvorm op een ovenrek in de oven en bak ongeveer 65 min op 180°C.
6. Laat het brood ongeveer 15 min in de pan afkoelen. Haal hem uit de pan en laat hem volledig afkoelen voordat je hem aansnijdt.
Bewaaradvies: koel en droog bewaren.