Klanten geven ons een 9.1

Lizza | Low Carb | Broodmix | Seed Power Bread

Inhoud: 1 x 300 gram

Portie: 50g

Calorieen: 123kcal per portie

Eiwitten: 8g per portie

Netto koolhydraten: 7g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 6g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 5,95 € 2,95

Een verantwoorde broodbakmix voor brood met diverse zaden. Bevat tot 64% minder koolhydraten in vergelijking met gewoon volkorenbrood. Met deze mix kun je een brood van ongeveer 490 gram maken. 

  • Bevat tot 64% minder koolhydraten dan conventioneel volkorenbrood
  • Perfect voor ontbijt, diner of als tussendoortje snack
  • Rijk aan eiwitten en vezels, glutenvrij, biologisch

 

Mix voor brood met lijnzaad (11%), pompoenpit (11%) en hennepzaad (8,9%).

Gouden lijnzaadmeel 30,9%, boekweitmeel, lijnzaad 11%, pompoenpitten 11%, gierstmeel, hennepzaad 8,9%, hennepeiwitten, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, zeezout.

*Alle grondstoffen zijn afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 246 Kcal 1030 kJ 123 Kcal 515 kJ
Eiwitten (g) 16 8
Koolhydraten (g) 14 7
Waarvan suikers (g) 1,2 0,6
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 12 6
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,5 0,75
Vezels (g) 11 5,5
Zout (g) 0,87 0,44

Gebruiksadvies:

1. Meng de gehele bakmix met 1/2 pakje droge gist (ca. 3,5 g), 1 tl ahornsiroop en 290 g lauwwarm kraanwater.

2. Dek de kom af met een doek en laat het deeg ongeveer 1 uur rijzen op kamertemperatuur.

3. Verwarm de oven voor op 180°C (boven-/onderwarmte).

4. Kneed het deeg nogmaals kort en doe het in een ca. 20 cm goed ingevette broodvorm.

5. Plaats de broodvorm op een ovenrek in de oven en bak ongeveer 65 min op 180°C.

6. Laat het brood ongeveer 15 min in de pan afkoelen. Haal hem uit de pan en laat hem volledig afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Bewaaradvies: koel en droog bewaren.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?