Klanten geven ons een 9.1

Lizza | Low Carb | Walnotenbrood

Inhoud: 1 x 250g

Portie: 20g

Calorieen: 40,4kcal per portie

Eiwitten: 2,8g per portie

Netto koolhydraten: 1,12g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 2g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,50
Lizza Walnotenbrood is een heerlijk brood om dagelijks van te genieten. Het bevat 89 % minder koolhydraten dan tarwebrood. Perfect voor ontbijt, diner of als tussendoortje. Rijk aan proteine en vezels, glutenvrij, 100 % biologisch
Lijnzaadmeel, walnoten (15%), bonenmeel, pompoenpitteneiwit, psylliumschilpoeder, wijnsteenbakpoeder (zuurteregelaar: wijnsteen, rijsmiddel: natriumbicarbonaat, scheidingsmiddel: maïszetmeel), zeezout.
Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 20g
Energie (Kcal / kJ) 202 Kcal 845,7 kJ 40,4 Kcal 169,1 kJ
Eiwitten (g) 14 2,8
Koolhydraten (g) 5.6 1,12
Waarvan suikers (g) 1.1 0,22
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 10 2
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1.1 0,22
Vezels (g) 17 3,4
Zout (g) 1.1 0,22
Meng 250 g Lizza Low Carb Bread bakmengsel met 300 ml bruisend water en kneed goed. Vorm een ​​brood en laat het 15 minuten rusten. Voorverwarmen. Verwarm de oven voor op 240 ° C boven- / onderwarmte. Bakken. Bak het brood 15 minuten op het ovenrek met bakpapier. Verlaag vervolgens de temperatuur tot 210 ° C en bak nog eens 50 minuten verder. Kalmeer. Laat het brood helemaal afkoelen en snijd het dan in stukjes. Topping. Voeg je favoriete topping toe. Genieten. Bon Lizzappetite!
Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?