0314-342445    info@dieetwebshop.nl

Welkom bij Dieetwebshop.nl

  • Tot 21.00 uur besteld*
    dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf Ä 70,00
    naar Nederland, BelgiŽ, Duitsland 
  • Spaar bonuspunten bij uw bestelling
  • PakjeGemak service
    op 2000 locaties in NL

Sukrin Mandelmel, Amandelmeel


 
Sukrin Mandelmel, Amandelmeel
Mandelmel is een vetarm ongeblancheerd amandelmeel welke bestaat uit fijn gemalen amandelen. Omdat  80% van het vet uit de amandelen is verwijderd heeft het veel minder calorieŽn. Ideaal voor heerlijke baksels tijdens uw dieet.


Adviesprijs
€13,95
Onze prijs
€11,15
    Toevoegen aan wenslijst
Amandelmeel is een goed alternatief voor mensen die geen tarwemeel willen of mogen eten.
ĄMandelmelď is een vetarm ongeblancheerd amandelmeel welke bestaat uit fijn gemalen amandelen, waarbij 80% van het vet uit de amandelen is verwijderd. 
Hierdoor worden het aantal calorieen met 53% gereduceerd ten opzichte van regulier amandelmeel. Amandelmeel is zeer veelzijdig en kan gebruikt worden om te bakken en te koken. 
Amandelmeel heeft een hoog gehalte aan eiwitten (40%) en mineralen zoals magnesium, ijzer, kalium, koper, mangaan en zink.
 
Rijk aan vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten,
Hoog eiwitgehalte, Low Carb, Glutenvrij, Lage GI.
 


Koolhydraten 11g / 100g
waarvan suikers 8g / 100g
Eiwitten: 51g/ 100g
Energie: 366kcal / 100g
Vetten: 10g / 100g
waarvan verzadigd 1g / 100g
Voedingsvezels 13g / 100g
Zout 0g
Inhoud: 400g
Overige kenmerken Ongeblancheerd, vetgereduceerd
IngrediŽnten: Vetarm ongeblancheerd amandelmeel welke bestaat uit fijn gemalen amandelen, waarbij 80% van het vet uit de amandelen is verwijderd. 
Overal waar u meel voor gebruikt kunt u ook amandelmeel voor gebuiken. Amandelmeel gedraagt zich wel een beetje anders dan normaal meel omdat het geen gluten bevat. Gluten zorgen ervoor dat het gist ofwel het deeg kan rijzen. Dit omdat gluten een netwerk van kleine muren hebben die gas- en waterdamp in het deeg vast houden. Gluten fungeren ook als een bindmiddel en maken het deeg makkelijk om mee te werken. Als u een product met gist wilt bakken zoals bijvoorbeeld broodjes kunt u 10-20% van de tarwemeel vervangen door amandelmeel. U moet dan wel de hoeveelheid vochtige ingrediŽnten laten stijgen met ongeveer 5-10%. 
Alle recepten zonder gist zijn dus heel geschikt voor amandelmeel. U kunt tot 100% van het meel vervangen door amandelmeel maar omdat amandelmeel zo vezelrijk is absorbeert het meer vocht, tot twee keer zo veel als andere soorten meel. U dient de hoeveelheid amandelmeel te reduceren met 50-60% of de hoeveelheid vloeistof in het recept verdubbelen. 
Dit product wordt verzonden met PostNL naar Nederland, BelgiŽ (PostNL BelgiŽ) en Duitsland (Hermes Paketversand) .
De verzendkosten bedragen Ä 4,95 (Nederland) of Ä 5,95 (BelgiŽ / Duitsland) voor pakketpost. Vanaf Ä70,00 wordt uw pakket gratis verzonden.

Goed te combineren met: