• klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

Protiplan | Pizzabodem met Saus

  • Inhoud: 7 x 26 gram
  • Calorieen: 86,06 kcal per portie
  • Eiwitten: 15 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 4,11 gram per portie
Direct leverbaar Gratis verzending vanaf €50,- Bestel nu, ontvang morgen in huis
high-protein
less-carbs
no-sugar-added

De Protiplan Pizzabodem met Saus / Protein Pizza with Sauce is een proteïne pizzabodem mix met tomatensaus poeder. Hiermee maak je gemakkelijk zelf een eiwitrijke pizza verlaagd in koolhydraten. Zo kun je heerlijk genieten van deze Italiaanse lekkernij. Eén eetmoment bestaat uit een zakje pizzabodem met saus.

  • Proteïne pizzabodem mix verlaagd in koolhydraten
  • Beleg de pizza naar smaak met verse groenten of mager vlees
  • Rijk aan eiwitten

Mix voor eiwitrijke pizzabodem en mix voor saus met tomatenpoeder (11,5%). 

Eiwitmengsel [melkeiwitten, plantaardige eiwitten (soja, gluten), ei-eiwitpoeder], tomatenpoeder (11,5%), aroma’s, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guargom, natriumalginaat), maltodextrine, vulstof (polydextrose), oligofructose, kruiden, zout, uienpoeder, getextureerd sojameel (soja), gist extract, knoflookpoeder, zuurteregelaar (trinatriumfosfaat), rijsmiddel (natriumcarbonaten), antiklontermiddel (magnesiumcarbonaten). 

Gefabriceerd op apparatuur die mosterd, sulfieten en selderij verwerkt. 

Per 100g Per portie: 26g
Energie (Kcal / kJ) 331 Kcal 1385,8 kJ 86,06 Kcal 360,3 kJ
Eiwitten (g) 57,7 15
Koolhydraten (g) 15,8 4,11
Waarvan suikers (g) 6,4 1,66
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 2,2 0,57
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,1 0,29
Vezels (g) 8,5 2,21
Zout (g) 4,25 1,11

Koel en droog bewaren. 

Zorg ervoor dat je elke dag voldoende water drinkt. Niet te gebruiken als enige voedingsbron. 

Bereidingswijze: 

Pizzabodem: 

Verwarm de oven voor tot 205 graden. Leeg een zakje pizzabodem in een kom en voeg 40 ml koud water hieraan toe. Roer totdat de poeder goed is opgelost. Verdeel het pizzadeeg met een spatel op de ovenplaat die je vooraf bedekt met bakpapier. De pizzabodem afbakken op 205 graden gedurende 10 tot 15 minuten. Haal de pizzabodem uit de oven en laat het 2 tot 3 minuten rusten.  

Pizzasaus: 

Leeg de inhoud van de saus in een kleine kom. Voeg 40 tot 50 ml warm water hieraan toe. Roer totdat de poeder goed is opgelost. Verdeel de saus over de pizzabodem. Consumeer binnen 10 minuten. 

 

Geen vragen