Klanten geven ons een 9.1

Sukrin | Broodmix | Chia

Inhoud: 1 x 210 gram

Portie: 40g

Calorieen: 65,6kcal per portie

Eiwitten: 3,84g per portie

Netto koolhydraten: 1,32g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 3,56g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 6,95
Het merk Sukrin produceert een breed assortiment van natuurlijke suikervervangers op basis van erythritol. Naast deze suikervervangers bevat het assortiment ook andere producten zoals diverse soorten meel, bakmixen, jam en chocolade!

Vezels (van suikerbiet, chichorei en erwten, resistent maiszetmeel), pitten en zaden (zonnebloem, sesam en vlas), erwt proteïne, smaakversterker (erythritol), chia zaden 4,8%, rijsmiddelen (natriumbicarbonaat, dinatriumfosfaat), mineraalzouten (natriumchloride, kaliumchloride).

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 40g
Energie (Kcal / kJ) 164 Kcal 686,6 kJ 65,6 Kcal 274,7 kJ
Eiwitten (g) 9.6 3,84
Koolhydraten (g) 3.3 1,32
Waarvan suikers (g) 0.6 0,24
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 8.9 3,56
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0.7 0,28
Vezels (g) 18.0 7,2
Zout (g) 1.2 0,48

Verwarm de oven voor op 180ºc (Gas stand 4). Giet de broodmix in een schaal en voeg de hoeveelheid water toe die op het pak gespecificeerd staat. Mix het geheel goed door met een garde/klopper en laat de schaal minimaal vijf minuten staan. Giet de mix daarna in een broodvorm met bakpapier. Met een lepel kun je het brood een beetje in vorm strijken. Als je geen broodvorm hebt kun je het deeg ook in een bal kneden of meerdere kleine broodjes maken (broodjes bak je in 25 minuten i.p.v. 70-80 minuten).
Zet de vorm in het midden van de oven en laat het brood 70-80 minuten afbakken.
Haal het brood uit de vorm en laat (onafgedekt) afkoelen.

Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.

Tips:

Je kunt dit brood ook lekker roosteren.

- Je kunt ook kruiden, zongedroogde tomaten en/of olijven door het deeg doen voor meer smaak.
- Je kunt ook een zoete versie van dit brood maken door Sukrin Gold of Sukrin:1, gedroogd fruit en/of kaneel toe te voegen.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?