Klanten geven ons een 9.1

Sukrin | Proteïne Broodmix

Inhoud: 1 x 220 gram

Portie: 50g

Calorieen: 69kcal per portie

Eiwitten: 7,7g per portie

Netto koolhydraten: 1,95g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 2,55g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 6,95
Het merk Sukrin produceert een breed assortiment van natuurlijke suikervervangers op basis van erythritol. Naast deze suikervervangers bevat het assortiment ook andere producten zoals diverse soorten meel, bakmixen, jam en chocolade!

Meel (van sesamzaad, amandelenhaver), eipoeder, vezel (psyllium, erwten), erwten eiwit, zoetstof erythritol (Sukrin), rijsmiddelen (bicarbonaat, difosfaat) en mineraalzouten (natriumchloride, kaliumchloride).

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 138 Kcal 577,8 kJ 69 Kcal 288,9 kJ
Eiwitten (g) 15.4 7,7
Koolhydraten (g) 3.9 1,95
Waarvan suikers (g) 0.0 0
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 5.1 2,55
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0.9 0,45
Vezels (g) 7.5 3,75
Zout (g) 1.3 0,65

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 175ºc (Gas stand 4).
  • Meng de inhoud van de zak met 400 ml water. Laat de mix ongeveer vijf minuten rusten.
  • Vorm met natte handen een brood (of kleinere broodjes) en leg deze op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak het brood ongeveer 60 minuten (broodjes 20-25 minuten).
  • Zodra het brood klaar is, deze laten afkoelen op een rooster (niet afgedekt).
  • Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.
Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?