Klanten geven ons een 9.1

t Stoepje | Broodmix | 18 stuks

Inhoud: 18 x 500 gram

Portie: 40g

Calorieen: 163,2kcal per portie

Eiwitten: 9,2g per portie

Netto koolhydraten: 16,16g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 5,8g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 62,82 € 31,41
t Stoepje | Broodmix | 18 stuks aanpassen
Bakkerij ‘t Stoepje is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. De broodmix van ‘t Stoepje heeft een heerlijke smaak en is geschikt voor de broodbakmachine. Geniet van de geur van versgebakken brood verlaagd in koolhydraten.

't Stoepje | Broodmix:
Tarwemeel, lijnzaad, geroosterde sojagranules, lijnzaad, tarwegluten, sesamzaad, sojabloem, zonnebloempitten, geroosterde sojazemelen, tarwevezels, gedojeerd zout, gist, emulgator: E472e, E482 (palm), E322 (soja), E471, gefermenteerde roggebloem, geroosterde gerstmoutbloem, dextrose, geroosterde tarwemoutbloem, enzym (tarwe), meelverbeteraar, E300, E920.










 



 

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 40g
Energie (Kcal / kJ) 408 Kcal 1708,2 kJ 163,2 Kcal 683,3 kJ
Eiwitten (g) 23.0 9,2
Koolhydraten (g) 40.4 16,16
Waarvan suikers (g) 2.8 1,12
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 14.5 5,8
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 2.5 1
Vezels (g) 11.5 4,6
Zout (g) 1.83 0,73

Recept voor broodbakmix: 1 zakje broodbakmix (500 gram) + 320 ml water.

Geen broodbakmachine? Dan kunt u het broodbakmix van het Stoepje als volgt met de hand bereiden:
Doe de mix met het water in een kom en kneed dit tot een soepel deeg. Dek de kom af met plastic huishoudfolie of een vochtige theedoek en laat het ca. 15 minuten rijzen. Kneed het deeg weer goed door en rek het uit tot een lap. Rol deze lap stevig op en leg hem met de naad naar beneden in een ingevet bakblik (cakeblik van ca. 33 cm). Dek af met plastic folie of een vochtige theedoek en laat het brood ca. 50 minuten rijzen op een warme, tochtvrije plaats. Verwarm de oven voor op 220 graden (hetelucht 200 graden) en bak het brood ca. 25 minuten. Laat het brood, uit het blik, afkoelen op een rooster. Een traktatie met roomboter, kaas of suikervrije jam. Een aanrader voor het hele gezin!



Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?