• Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

• Gratis verzending vanaf 50,-

• Spaar shoptegoed bij je bestelling

• Klanten geven ons een 9

Hoe maak ik een nieuw account aan?

Maak een nieuw Dieetwebshop account aan door rechtsboven in de menubalk op het user icoontje of op "inloggen" te klikken. Onder het kopje "Nieuwe klanten" klik je vervolgens op de knop "Account aanmaken". Vul je gegevens in de velden. Het e-mailadres dat je hier invult, wordt ook je gebruikersnaam om in te loggen op je account. Wanneer je alles correct hebt ingevoerd, klik je op de knop "Account aanmaken". Vervolgens word je direct ingelogd op je account en kun je verder gaan met winkelen.

* Een Dieetwebshop account aanmaken kost niets en je zit ook nergens aan vast. Dit is voor je eigen gemak bij het plaatsen van je bestellingen.

Heb je een vraag over dit product? Verstuur dan je vraag via onderstaande knop.