Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf 50,-
Spaar shoptegoed bij je bestelling
Klanten geven ons een 9.1

Mijn account

Hoe maak ik een nieuw account aan?

Maak een nieuw Dieetwebshop account aan door rechtsboven in de menubalk op het user icoontje of op "inloggen" te klikken. Onder het kopje "Nieuwe klanten" klik je vervolgens op de knop "Account aanmaken". Vul je gegevens in de velden. Het e-mailadres...

Ik kan niet inloggen, wat nu?

Check op de volgende punten bij het inloggen: ◦ Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig. ◦ Zorg er voor dat er geen lege spaties in de velden staan. ◦ Wachtwoord vergeten? Klik dan op "wachtwoord vergeten" om je wachtwoord te resetten.   Heb ...

Heb je het antwoord niet gevonden?