• klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

Peak's | Glutenvrij | Maïsmeel

  • Inhoud: 1 x 400 g
  • Calorieën: 175 kcal per portie
  • Eiwitten: 2,95 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 36,5 gram per portie

Smaak:

checkmark Direct leverbaar

checkmark Gratis verzending vanaf €50,-

checkmark Bestel nu, ontvang morgen in huis

no-sugar-added
less-sugar
Het merk Peak's is toegewijd aan allergievriendelijk voedsel met de nadruk op glutenvrij. Als specialist in bakproducten bieden zij een ruime keuze aan makkelijk te bereiden mengsels. De missie van Peak's is om voor elk moment van de dag een product te leveren, van ontbijt tot avondeten. Begin je dag met een glutenvrije granola of ontbijtpap. Maak eenvoudig een lekker ​​pastagerecht met de glutenvrije tagliatelle of lasagne. En heb je iets te vieren, bak dan een lekker glutenvrij recept met één van de Peak’s Free From bakmixen.

Meel

Maïs (100%).

Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 350 Kcal 1465,4 kJ 175 Kcal 732,7 kJ
Eiwitten (g) 5,9 2,95
Koolhydraten (g) 73,0 36,5
Waarvan suikers (g) 1,25 0,63
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 2,9 1,45
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,53 0,27
Vezels (g) 4,0 2
Zout (g) 0,1 0,05

Recept voor soesjes:

Benodigdheden: 
Voor het deeg: 50g boter, 3g zout, 1 zakje vanillesuiker, 1 el kristalsuiker, 50g universele bakmix (Peaks Free From), 50g maïsmeel, 50g maïszetmeel, 5 eieren, 250ml water. Voor de vulling: 250ml slagroom, suiker naar smaak.

Bereidingswijze:

  • Doe bakpapier op de bakplaat en verwarm de oven voor op 180°C.
  • Doe 250ml water met de boter, het zout, de vanillesuiker en de suiker in een pan en breng aan de kook.
  • Meng de universele bakmix en de twee meelsoorten en doe dit in de pan. Roer net zolang tot de deegbal loslaat van de bodem.
  • Haal de pan van het vuur en roer 1 voor 1 de eieren door het deeg. Na elk ei eerst paar min. doorroeren.
  • Doe het beslag in een spuitzak en maak 12 bolletjes.
  • Doe ze 30 min. in de oven. 
  • Doormidden snijden en laten afkoelen.
  • Klop de slagroom stijf en vul de soesjes.

Tip: voor een eivrij recept, gebruik een ei-vervanger. 

 
 
Geen vragen
Interessant voor jou
NEOH | No Added Sugar Bar | Voordeelpakket
-20%
9,45 7,56
Slim Pasta Mixpakket
-40%
11,96 7,19
Witte Chocolade | Funky Fat Choc | Chocolade Tablet | Dieetwebshop.nl
-15%
3,49 2,95
Vanaf 2,79
Peak's | Glutenvrij | Kokosmeel | Dieetwebshop.nl
-10%
2,65 2,39
Vanaf 2,25

Kunnen wij je helpen?

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!