• klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

Peak's | Glutenvrij | Rijstmeel

  • Inhoud: 1 x 400 g
  • Calorieën: 88 kcal per portie
  • Eiwitten: 1,9 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 19,25 gram per portie

Smaak:

Oeps, we hebben dit product even niet op voorraad. Laat je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte!

checkmark Direct leverbaar

checkmark Gratis verzending vanaf €50,-

checkmark Bestel nu, ontvang morgen in huis

no-sugar-added
sugar-free
Het merk Peak's is toegewijd aan allergievriendelijk voedsel met de nadruk op glutenvrij. Als specialist in bakproducten bieden zij een ruime keuze aan makkelijk te bereiden mengsels. De missie van Peak's is om voor elk moment van de dag een product te leveren, van ontbijt tot avondeten. Begin je dag met een glutenvrije granola of ontbijtpap. Maak eenvoudig een lekker ​​pastagerecht met de glutenvrije tagliatelle of lasagne. En heb je iets te vieren, bak dan een lekker glutenvrij recept met één van de Peak’s Free From bakmixen.

Meel

Rijst (100%).

Per 100g Per portie: 25g
Energie (Kcal / kJ) 352 Kcal 1473,8 kJ 88 Kcal 368,4 kJ
Eiwitten (g) 7,6 1,9
Koolhydraten (g) 77,0 19,25
Waarvan suikers (g) 0,38 0,1
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 1,4 0,35
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,35 0,09
Vezels (g) 0,6 0,15
Zout (g) 0,1 0,03

Recept voor appeltaart met kwark:

Benodigdheden:
200g universele bakmix (Peaks), 100g rijstemeel, 2 tl bakpoeder, 120g witte basterdsuiker, 160g boter of margarine, 50g magere kwark. Voor de vulling: 5 grote appels (liefst goudrenetten), 2 el rietsuiker, 75g gewelde rozijnen, 1 tl kaneel, een half geklutst ei voor de bovenkant, scheut citroensap naar smaak.

Bereidingswijze:

  • Doe de boter en suiker in een kom en meng tot schuimig geheel. Doe het ei erbij en daarna het meel met de bakpoeder erboven zeven en mixen. 50g kwark toevoegen en nog even laten draaien.
  • Bedek met 2/3 deeg de bodem en zijkanten. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Wel de rozijnen en voeg ze samen met het kaneel, de citroensap en rietsuiker. Goed roeren en verdelen over de bodem. Maak het overige deeg met extra universele bakmix iets dikker.
  • Maak een bol, rol het plat uit en snijd reepjes. Leg deze bovenop de taart. Bestrijken met wat ei en bestrooien met wat rietsuiker.
  • 40 min. bakken in het midden van de oven op 160°C.

Tip: voor een eivrij recept, gebruik een ei-vervanger.

Geen vragen
Interessant voor jou
Diablo | Mix Low Sugar Chocolate Spreads | Voordeelpakket | Diablo Spreads | Dieetwebshop
-20%
13,17 10,54
Peak's | Glutenvrij Rijstmeel 6 stuks | Dieetwebshop.nl
-15%
Céréal | Hagelslag | Melk | 9 stuks | Dieetwebshop.nl
-30%
31,41 21,99
Schär Glutenvrij | Broodmix 5 stuks | Dieetwebshop.nl
-10%
26,45 23,81