Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf 50,-
Spaar shoptegoed bij je bestelling
Klanten geven ons een 9.1

Privacy Beleid

Dieet Support Nederland is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:
www.dieetwebshop.nl

Hoevenweg 13,
5652AW Eindhoven
telefoonnummer : 0403040020


De Functionaris Gegevensbescherming van Dieet Support Nederland is J. Wilgers.
De functionaris is te bereiken via info@dieetwebshop.nl


Persoonsgegevens die wij verwerken:

Dieet Support Nederland verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht (in verband met de aanspreektitel)
- Geboortedatum (optioneel)
- Adresgegevens
- Telefoonnummer (Optioneel)
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@dieetwebshop.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Dieet Support Nederland verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Dieet Support Nederland verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Dieet Support Nederland bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
NAW gegevens > Tot de klant opdracht geeft deze te verwijderen > Uw account blijft ter beschikking op onze online site zodat u ten alle tijden opnieuw kunt inloggen en uw bestelgeschiedenis kunt bekijken.
Mailadres nieuwsbrief > Tot de klant opdracht geeft deze te verwijderen > Zolang uw mailadres actief is bij onze mailaccount partner blijft deze in ons bestand aanwezig. Indien u zich uitschrijft wordt u mailadres verwijderd van de site en uit onze bestanden. Dit verwijderen gebeurt maandelijks.


Delen van persoonsgegevens met derden

Dieet Support Nederland deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Dieet Support Nederland blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Uw gegevens worden doorgegeven aan de volgende partijen:

Multisafepay. Reden: Multisafepay is onze online payment service bedrijf. Uw online betaling via ideal, Creditcard, Mister Cash en Giropay aan onze shop wordt hier geregeld.

Afterpay (optioneel). Indien u kiest voor Aftepray als betaalmogelijkheid, gaat u ermee akkoord dat de verantwoordelijkheid overgaat naar Afterpay. U kunt bij Afterpay uw gegevens opvragen.

PayPal (optioneel). Indien u kiest voor PayPal als betaalmogelijkheid is PayPal verantwoordelijk voor uw gegevens verwerking. U heeft met PayPal een overeenkomst gesloten.

H1 Customer Contact Optimizers B.V. Reden: H1 is ons webhosting bedrijf. Tijdens de uitoefening van taken zoals service, onderhoud en optimalisering kan H1 inloggen op onze site.

Feedback Company. Reden: Om te meten of u tevreden bent over onze dienstverlening sturen wij u een uitnodiging voor een beoordeling. Hiervoor ontvangt de Feedback company uw mailadres. U bent niet verplicht uw naam of andere gegevens te verstrekken. U kunt zich uitschrijven van de maillist.

MailCamp. Reden: Om u te voorzien van het laatste nieuws en aanbiedingen, hebben wij een nieuwsbrief bestand aangemaakt bij MailCamp. Inschrijvingen op de maillist gebeurt vrijwillig door een vinkje te zetten op onze site, of door uw mailadres in te voeren in de daarvoor bestemde plekken op onze sites. Uitschrijven kan ten alle tijden door de uitschrijflink welke altijd aanwezig is aan te klikken of door een mail te sturen.

Dieet Support Nederland verkoopt of verstrekt uw gegevens nooit door voor commerciële doeleinden.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Dieet Support Nederland gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Dieet Support Nederland gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.
Op onze website informeren wij u over het gebruik van de cookies. Indien u onze site gebruikt accepteert u het gebruik van de cookies.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/
Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.
Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Naam: _utma
Functie: Analytische cookie die het aantal websitebezoeken meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Cookie: Google Analytics Remarketing toepassing
Functie: Met Google Analytics wordt gemeten hoe men Dieetwebshop.nl gebruikt. Deze kennis gebruiken we om je te helpen bij het kiezen van het product dat het beste bij je past. Daarnaast gebruiken we dit om je passende aanbiedingen te laten zien waarin je mogelijk geïnteresseerd bent.
Namen: utma, utmb, utmc, utmv en utmz
Bewaartijd: XX (2 jaar)


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Dieet Support Nederland en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@dieetwebshop.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Dieet Support Nederland wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Dieet Support Nederland neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.


Het wachtwoord dat door u wordt aangemaakt is versleuteld opgeslagen in onze administratie. Niemand die toegang heeft tot onze systemen kan uw wachtwoord lezen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice via info@dieetwebshop.nl

 

Disclaimer m.b.t. de ingrediënten en voedingsdeclaratie:

De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Dieet Support Nederland op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dieet Support Nederland kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Dieet Support Nederland is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van het Low Carb Dieet, Proteïnedieet, SouthBeach Dieet, Atkins Dieet, 17 dagen Dieet, Dr. Frank Dieet, Dukan Dieet of Paleodieet en de hierbij horende caloriearme, koolhydraatarme, eiwitrijke, vezelrijke of suikervrije levensstijl. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. Dieet Support Nederland kan nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende niet medische adviezen en het gebruik van de producten.

De ingrediënten zoals vermeld op onze site zijn slechts ter indicatie wat u van het product kunt verwachten. Bekijk voor het gebruik van de producten de verpakking en etiketten ter controle van de gebruiksaanwijzing en de ingrediënten.