Klanten geven ons een 9.1

Protiplan | Risotto Kaas Champignon

Inhoud: 7 x 40 gram

Portie: 40g

Calorieen: 143,2kcal per portie

Eiwitten: 15,2g per portie

Netto koolhydraten: 16g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 1,28g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 12,85

Protiplan Risotto Kaas Champignon is een heerlijke warme maaltijd met een lekkere kaas en champignon smaak. Goed te combineren met verschillende groenten. De risotto is rijk aan eiwitten en verlaagd in koolhydraten. Eén eetmoment bestaat uit één zakje risotto (40 gram).

  • Proteïne rijst (risotto) met champignon (2%)
  • Gemakkelijk te bereiden met water
  • Lekker met veel verschillende groenten

Proteïnemix voor risotto met kaassmaak en champignon (2%). Zonder toegevoegde suikers, bevat van nature aanwezige suiker(s).

Voorgekookte rijst, melkeiwitten (emulgator: lecithinen), inuline, aroma’s (bevat: tarwe, gerst, melk), roompoeder, champignon (2%), ui, zout, peterselie, antiklontermiddel: magnesiumcarbonaat, stabilisator: kaliumfosfaat, vitamines (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), maltodextrine, knoflook.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 40g
Energie (Kcal / kJ) 358 Kcal 1498,9 kJ 143,2 Kcal 599,5 kJ
Eiwitten (g) 38 15,2
Koolhydraten (g) 40 16
Waarvan suikers (g) 2,9 1,16
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 3,2 1,28
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 2,1 0,84
Vezels (g) 8,0 3,2
Zout (g) 2,9 1,16

Leeg de inhoud van een zakje Protiplan Risotto Champignon Kaas in een shaker. Voeg hier 90 ml kokend water aan toe. Meng dit even tot een egaal mengsel en zet dit vervolgens in de magnetron voor 30 seconden. Laat het hierna ongeveer 7 minuten rusten en je maaltijd is klaar voor gebruik. 

Tip: Mocht je risotto nou te dun zijn omdat er nog teveel vocht in zit. Zeef het dan eventjes af tot dat het vocht eruit is.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?