Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Bakmix, met zoetstoffen
Zoetstoffen:erythritol (Sukrin) en xylitol, maïszetmeel, erwteneiwit, Fiberfin (natuurlijke resistent zetmeel uit maïs), sesammeel, vezels (chicorei, erwtenvezels, psyllium), aardappelzetmeel, rijsmiddel (bicarbonaat, dinatriumfosfaat), zout, stabilisator (carrageen), emulgator (mono-en diglyceriden), smaakstoffen, zuurteregelaar (citroenzuur).
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Per 100g | Per portie: 30g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 249 Kcal | 1042,5 kJ | 74,7 Kcal | 312,8 kJ |
Eiwitten (g) | 9.9 | 2,97 | ||
Koolhydraten (g) | 26.3 | 7,89 | ||
Waarvan suikers (g) | 0.4 | 0,12 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 16.7 | 5,01 | ||
Vetten (g) | 15.7 | 4,71 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 2.1 | 0,63 | ||
Vezels (g) | 7.3 | 2,19 | ||
Zout (g) | 1.3 | 0,39 |
Werkwijze voor de Basiscake:
Meng 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie bij elkaar. Voeg de doos Bakemix toe en klop tot dat het beslag glad is. Giet het beslag in een cakevorm en bak op 175 C ongeveer. 35 min. Cupcakes: ca. 20 min
Scones:
Meng een doos Bakemix met 100g koude blokjes boter. Gebruik een keukenmachine. Voeg 2 eieren, 80g kwark en een aanvulling zoals: noten, rozijnen, chocoladedruppels toe. Vorm scones en bak deze op 200 graden gedurende 15 minuten.
Gemarmerde Cake:
Meng een doos Bakemix met 4 eieren, 1,5 ml water en 1 ml olie. Giet ongeveer 1/3 van het beslag in een aparte kom en roer hier 2 eetlepels cacao door en 2 eetlepels Sukrin Gold.
Maak laagjes van de 2 kleuren beslag in een ingevet cakeblik. Maak een patroon door met een mes door het beslag te gaan.
Bak de cake gedurende 35 minuten bij 175 graden.