Jello | Zwarte Kers Gelatine | Suikervrij
- Inhoud: 1 x 8,5 gram (4 porties)
- Calorieen: 10 kcal per portie
- Eiwitten: 1 gram per portie
- Netto koolhydraten: 0 gram per portie
Poeder voor gelatinepudding met zwarte kersensmaak, met zoetstoffen
Gelatine, adipinezuur, maltodextrine, dinatriumfosfaat, fumaarzuur, aspartaam (zoetstof), bevat minder dan 2% kunstmatig aroma, acesulfaam-K (zoetstof), zout, E129, E133.
Bevat een bron van fenylalanine.
E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.
Per 100g | Per portie: 2g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 500 Kcal | 2093,4 kJ | 10 Kcal | 41,9 kJ |
Eiwitten (g) | 50 | 1 | ||
Koolhydraten (g) | 0 | |||
Waarvan suikers (g) | 0 | |||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 0 | |||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0 | |||
Vezels (g) | 0 | |||
Zout (g) | 0.55 | 0,01 |
Begin eerder met de bereiding, het Jello dessert moet namelijk een paar uur in de koelkast opstijven.
- Leeg het zakje in een kom.
- Voeg 240 ml kokend water hieraan toe.
- Roer ongeveer 2 min totdat het poeder is opgelost.
- Voeg al roerend 240 ml koud water hieraan toe.
- Laat het Jello dessert 4 uur opstijven in de koelkast.