Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Protiplan Warme Maaltijden Mixverpakking bevat verschillende eiwitrijke maaltijden verlaagd in koolhydraten. Erg handig om op een lekkere manier kennis te maken met verschillende gerechten! Het maaltijden pakket bestaat uit eiwitproducten voor zowel ontbijt, lunch als diner.
Omelet Kaas
Mix voor eiwitrijke omelet met kaaspoeder (4,9%).
Eiwitmengsel (melkeiwit, plantaardig eiwit, ei-eiwitpoeder), heel eipoeder, aroma’s, kaaspoeder (4,9%) (melk, zout), zout, maltodextrine, zuurteregelaar (calciumcarbonaat E170), wortelextract.
Gefabriceerd op apparatuur die soja, mosterd en selderij verwerkt.
Kippensoep
Mix voor eiwitrijke soep.
Eiwitmengsel [melkeiwit (emulgator (zonnebloemlecithine E322)), plantaardige eiwitten (soja)], aroma’s (melk, ei, soja, selderij) (E621, E627, E631), verdikkingsmiddel (maltodextrine), gedehydrateerde ui, verdikkingsmiddelen (carboxymethylcellulose E466, guargom E412, xanthaangom E415, natriumalginaat E401, zetmeel), zuurteregelaar (kaliumcitraten E332), zout, specerijen, peterselie, kleurstof (curcumine E100).
Gefabriceerd op apparatuur die mosterd verwerkt.
Pannenkoek Zalm
Mix voor eiwitrijke pannenkoek met zalmsmaak.
Eiwitmengsel [plantaardig eiwit (soja), ei-eiwitpoeder, melkeiwit], heel eipoeder, tarwebloem (gluten); aroma’s (melk, vis) [bevat smaakversterkers E631, E627], zout, rijsmiddelen (difosfaten E450, natriumcarbonaten E500), zuurteregelaars (kaliumchloride E508, calciumcarbonaten E170), verdikkingsmiddelen (cellulose E460, carboxymethylcellulose E466), biologisch knoflookpoeder, specerijen.
Gefabriceerd op apparatuur die mosterd en selderij verwerkt.
Rösti (Aardappel Pannenkoek)
Mix voor eiwitrijke pannenkoek met aardappelvlokken (4%).
Soja-eiwitten [emulgator (lecithinen (soja))], aardappelvlokken (4%), natuurlijk aroma (bevat tarwe), ui, aminozuren (L-methionine, L-threonine, L-valine), zout, zuurteregelaar (calciumlactaat), specerijen (kurkuma, zwarte peper), peterselie, antiklontermiddel (magnesiumcarbonaten), vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), verdikkingsmiddel (maltodextrine).
Kan sporen van schaaldieren, ei, vis, melk, noten en selderij bevatten.
Spaghetti Bolognese
Eiwitrijke eiernoedels (23,8%) met gedehydrateerde ui (7%), tomatenpoeder (6,8%) en gedehydrateerde paddenstoel (0,5%), met suiker.
Getextureerd soja-eiwit [kleurstof (mout)], eiernoedels (23,8%) [durummeel (gluten), water, eigeel, niacine, ferrosulfaat, thiaminemononitraat, riboflavine, foliumzuur], gedehydrateerde ui (7%), suiker, tomatenpoeder (6,8%), zetmeel, zonnebloemolie, zout, erwtenvezels, aroma, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (gluten), gedehydrateerde paddenstoel (0,5%), knoflookpoeder, kleurstoffen (karamel, curcumine), zuurteregelaar (citroenzuur), kruiden, specerijen.
Gefabriceerd op apparatuur die melk, selderij en mosterd verwerkt.
Pizzabodem met Saus
Mix voor eiwitrijke pizzabodem en mix voor saus met tomatenpoeder (11,5%).
Eiwitmengsel [melkeiwitten, plantaardige eiwitten (soja, gluten), ei-eiwitpoeder], tomatenpoeder (11,5%), aroma’s, verdikkingsmiddelen (xanthaangom, guargom, natriumalginaat), maltodextrine, vulstof (polydextrose), oligofructose, kruiden, zout, uienpoeder, getextureerd sojameel (soja), gist extract, knoflookpoeder, zuurteregelaar (trinatriumfosfaat), rijsmiddel (natriumcarbonaten), antiklontermiddel (magnesiumcarbonaten).
Gefabriceerd op apparatuur die mosterd, sulfieten en selderij verwerkt.
Feeling OK | Penne
Pasta
Tarwe-eiwit, ei-wit, wei-eiwit, erwteneiwit, tarwevezel, tarwebloem, acaciavezel, stabilisatoren: guargom, E412, psyllium.
Omelet Kaas
Meng in een kom een portie (31,5 g) omelet poeder met al roerend 80 tot 100 ml koud water. Klop dit met een vork of garde op totdat de poeder goed is opgelost. Voeg naar smaak zout, peper, kruiden of specerijen hieraan toe. Giet vervolgens een scheutje olie in een anti-aanbakpan en bak de omelet aan beide zijden in ongeveer 30 seconden gaar. Consumeer binnen 10 minuten.
Kippensoep
Doe de inhoud van een zakje soep in een kom en voeg hier 200 tot 230 ml heet (maar niet kokend) water aan toe. Roer dit goed door tot een egaal mengsel is ontstaan. Voeg hier naar smaak peper, zout, kruiden of specerijen aan toe. Consumeer binnen 10 minuten.
Pannenkoek Zalm
Meng een zakje poeder met 70 tot 80 ml koud water terwijl je roert met een garde of vork. Mix tot een egaal beslag ontstaat. Laat het beslag 5 minuten rusten. Verwarm een anti-aanbakpan met olie. Giet het hele beslag in de pan voor 1 pannenkoek of verdeel het beslag in 3 of 4 kleine pannenkoeken. Bak het aan beide kanten ongeveer 1 minuut of tot beide kanten goudbruin zijn. Consumeer binnen 10 minuten.
Rösti
Voeg de inhoud van een zakje rösti toe aan 75 ml water. Kneed het vervolgens tot een platte pannenkoek en bak deze aan elke kant zachtjes in een anti-aanbakpan. Consumeer binnen 1 uur.
Spaghetti Bolognese
Schenk 170 ml heet water in een kom en voeg de inhoud van een zakje spaghetti bolognese hieraan toe. Roer totdat de poeder goed is opgelost. Plaats de kom in de magnetron en verhit de pasta 1 minuut op de hoogste stand (of kook 5 tot 10 minuten in een pan). Laat de spaghetti gedurende 3 à 4 minuten rusten. Consumeer binnen 10 minuten.
Pizzabodem met Saus
Pizzabodem:
Verwarm de oven voor tot 205℃ graden. Leeg een zakje pizzabodem in een kom en voeg 40 ml koud water hieraan toe. Roer totdat de poeder goed is opgelost. Verdeel het pizzadeeg met een spatel op de ovenplaat die je vooraf bedekt met bakpapier. De pizzabodem afbakken op 205℃ graden gedurende 10 tot 15 minuten. Haal de pizzabodem uit de oven en laat het 2 tot 3 minuten rusten.
Pizzasaus:
Leeg de inhoud van de saus in een kleine kom. Voeg 40 tot 50 ml warm water hieraan toe. Roer totdat de poeder goed is opgelost. Verdeel de saus over de pizzabodem. Consumeer binnen 10 minuten.
Penne
15-20 minuten koken, en genieten maar!
Koel en droog bewaren.
Zorg ervoor dat je elke dag voldoende water drinkt. Niet te gebruiken als enige voedingsbron.