• klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

Peak's | Glutenvrij | Cakemix Chocolade

  • Inhoud: 1 x 450 g
  • Calorieën: 108,6 kcal per portie
  • Eiwitten: 1,44 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 20,49 gram per portie

Smaak:

checkmark Direct leverbaar

checkmark Gratis verzending vanaf €50,-

checkmark Bestel nu, ontvang morgen in huis

Het merk Peak's is toegewijd aan allergievriendelijk voedsel met de nadruk op glutenvrij. Als specialist in bakproducten bieden zij een ruime keuze aan makkelijk te bereiden mengsels. De missie van Peak's is om voor elk moment van de dag een product te leveren, van ontbijt tot avondeten. Begin je dag met een glutenvrije granola of ontbijtpap. Maak eenvoudig een lekker ​​pastagerecht met de glutenvrije tagliatelle of lasagne. En heb je iets te vieren, bak dan een lekker glutenvrij recept met één van de Peak’s Free From bakmixen.

Bakmix met chocolade druppels (15%), met suikers

Suiker, meel (rijst, maïs), chocolade druppels (15%) (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgatoren (zonnebloemlecithine, polyglycerol polyricinoleaat), natuurlijke vanille aroma), zetmeel (aardappel, maïs), cacaopoeder (magere cacaopoeder; zuurteregelaar: kaliumcarbonaat), rijsmiddelen (difosfaten, natriumcarbonaten), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, zout, zuurteregelaar: glucone delta lactone, verdikkingsmiddel: xanthaangom.

Per 100g Per portie: 30g
Energie (Kcal / kJ) 362 Kcal 1515,6 kJ 108,6 Kcal 454,7 kJ
Eiwitten (g) 4,8 1,44
Koolhydraten (g) 68,3 20,49
Waarvan suikers (g) 38,7 11,61
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 6,2 1,86
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 3,6 1,08
Vezels (g) 5,3 1,59
Zout (g) 1,36 0,41
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Breng alle ingrediënten op kamertemperatuur. Klop 4 eieren los in een mengkom. Voeg 225 g zachte margarine toe en de chocolade cakemix.
  • Meng het geheel voor 3 minuten tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een ingevette cakevorm.
  • Bak de cake in 50-60 minuten in het midden van de oven. Controleer of de cake gaar is door een saté prikker erin te steken. Als er nog beslag aan de prikker zit laat de cake nog iets langer in de oven staan.
  • Als de cake gaar is haal deze uit de oven en laat afkoelen.

Tip: voor een vegan bereiding vervang de eieren door plantaardige ei-vervanger.

 

Geen vragen
Interessant voor jou
Céréal | Mix Chocolade  | Voordeelpakket
-15%
35,88 30,50
Sukrin | Marsepein | Suikerarm| Dieetwebshop.nl
-15%
5,95 5,06
Vanaf 4,76

Kunnen wij je helpen?

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!