• klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

Peak's | Glutenvrij | Red Velvet Mix | 6 stuks

Voordeelpakket
  • Inhoud: 6 x 400 g
  • Calorieën: 183,5 kcal per portie
  • Eiwitten: 1,75 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 40,75 gram per portie

Smaak:

checkmark Direct leverbaar

checkmark Gratis verzending vanaf €50,-

checkmark Bestel nu, ontvang morgen in huis

Het merk Peak's is toegewijd aan allergievriendelijk voedsel met de nadruk op glutenvrij. Als specialist in bakproducten bieden zij een ruime keuze aan makkelijk te bereiden mengsels. De missie van Peak's is om voor elk moment van de dag een product te leveren, van ontbijt tot avondeten. Begin je dag met een glutenvrije granola of ontbijtpap. Maak eenvoudig een lekker ​​pastagerecht met de glutenvrije tagliatelle of lasagne. En heb je iets te vieren, bak dan een lekker glutenvrij recept met één van de Peak’s Free From bakmixen.

Peak's | Glutenvrij | Red Velvet Mix

Bakmix, met suiker

Suiker, meel (rijst, maïs), zetmeel (aardappel, maïs), cacaopoeder (magere cacaopoeder; zuurteregelaar: kaliumcarbonaat), rijsmiddellen (difosfaten, natriumcarbonaten), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), zout, kleurstoffen (karmijn, maltodextrine), zuurteregelaar (glucone delta lactone), verdikkingsmiddel (xanthaangom).

Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 367 Kcal 1536,6 kJ 183,5 Kcal 768,3 kJ
Eiwitten (g) 3,5 1,75
Koolhydraten (g) 81,5 40,75
Waarvan suikers (g) 42,6 21,3
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 2,0 1
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,0 0,5
Vezels (g) 2,2 1,1
Zout (g) 1,37 0,69

Bereiding 8 personen:

  • Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. 
  • Verwarm de oven voor op 160°C of heteluchtoven op 150°C.
  • Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de Red Velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan gaan stuiven.
  • Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd is.
  • Giet het beslag in een springvorm (Ø 20 cm) die is ingevet of bekleed met bakpapier.
  • Bak de Red Velvet cake in het midden van de oven in 50-55 minuten gaar. Controleer of de cake gaar is met een houten satéprikker.
  • Als de cake klaar is, haal hem uit de oven en laat minimaal 45 minuten afkoelen. Snijd de cake na het afkoelen horizontaal doormidden.
  • Verdeel de helft van de roomkaasglazuur (zie zijkant verpakking) op de onderste basis. Leg hierop de bovenste helft en bestrijk het oppervlak met de rest van de glazuur en laat afkoelen.

Bereiding roomkaasglazuur

  • Breng 170 g roomkaas, 150 g poedersuiker en 150 g zachte boter tot kamertemperatuur. 
  • Klop voor het glazuur de poedersuiker en zachte boter tot luchtig, met de garde van de handmixer.
  • Maak de roomkaas los en voeg per eetlepel optioneel citroensap toe. Zet de room in de koelkast. Gebruik deze roomkaas frosting om het af te maken je Red Velvet cake.

Tip: garneer naar wens met witte chocoladevlokken en/of gevriesdroogde frambozen.

 

Geen vragen
Interessant voor jou
MadeGood | Crunchy Cookies | Vanilla | Dieetwebshop.nl
-10%
3,59 3,23
Vanaf 3,05
Peak's | Glutenvrij | Cakemix Citroen | Dieetwebshop.nl
-10%
3,49 3,14
Vanaf 2,97

Kunnen wij je helpen?

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!