PhD Nutrition | Smart Bar | Birthday Cake
Inhoud: 1 x 64 gram
Portie: 64g
Calorieen: 235,52kcal per portie
Eiwitten: 19,84g per portie
Vetten: 10,24g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang morgen in huis
- Gratis verzending vanaf €50
Reep met witte chocolade (30%), soja chips (7,8%) en regenbooghagelslag (4,7%), met zoetstoffen
Eiwitmengsel [melkeiwitten, collageenhydrolysaat, soja-eiwit], karamellaag met frambozensmaak [zoetstof (maltitol), gecondenseerde melk, cacaoboter, voedingszuur (citroenzuur), bevochtigingsmiddel (sorbitol), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren), natuurlijk aroma, zout, natuurlijk frambozenaroma, aroma, kleurstof (karmijn)], zoetstoffen (maltitolen, sucralose), cacaoboter, cacao soja chips (7,8%) (soja-eiwit, tapiocazetmeel, cacaopoeder), volle melkpoeder, bevochtigingsmiddel (glycerol), regenbooghagelslag (4,7%) [zoetstof (xylitol), maïszetmeel, kleurstof (concentraat van appel, zwarte bes, radijs, saffloer, spirulina, citroen), verdikkingsmiddel (arabische gom), rode bietconcentraat, glazuurmiddel (carnaubawas)], kokosolie, aroma's, gevriesdroogde frambozen, natuurlijk aroma, zout, emulgator (lecithine), vulstof (microkristallijne cellulose), zonnebloemolie, natuurlijk Bourbon vanille aroma. 30% omhulsel van witte chocolade.
Kan ook noten, eieren, pinda's en glutenbevattende granen bevatten.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 64g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 368 Kcal | 1540,7 kJ | 235,52 Kcal | 986,1 kJ |
Eiwitten (g) | 31 | 19,84 | ||
Koolhydraten (g) | 38 | 24,32 | ||
Waarvan suikers (g) | 3.5 | 2,24 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 32 | 20,48 | ||
Vetten (g) | 16 | 10,24 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 10 | 6,4 | ||
Vezels (g) | 0 | |||
Zout (g) | 0.53 | 0,34 |
Gebruik als onderdeel van een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Bewaren op een koele droge plaats buiten bereik van direct zonlicht.