Adams Pizza | Avanti
Inhoud: 1 x 150 gram
Portie: 50g
Calorieen: 110kcal per portie
Eiwitten: 24g per portie
Netto koolhydraten: 1,35g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Vetten: 0,35g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang morgen in huis
- Gratis verzending vanaf €50
€ 3,68
- Koop 6 voor € 3,49 p/st - bespaar 5%
Deze bakmix voor pizza is de "oude" geliefde Adams pizzamix. De mix is in een nieuw jasje gestoken en is erg lekker. Met deze mix maakt u een pizza met maar 2,7g koolhydraten en 48g eiwitten per 100 gram.
Tarwe-eiwit, melkeiwit, biologisch lijnzaadmeel* (deels ontolied), psylliumvezel, bamboevezel, gist, roze kristalzout.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 220 Kcal | 921,1 kJ | 110 Kcal | 460,5 kJ |
Eiwitten (g) | 48 | 24 | ||
Koolhydraten (g) | 2,7 | 1,35 | ||
Waarvan suikers (g) | 0,04 | 0,02 | ||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 0,7 | 0,35 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0 | |||
Vezels (g) | 9,2 | 4,6 | ||
Zout (g) | 0,6 | 0,3 |
Verwarm de oven voor op 180 graden. Voeg in een kom de pizzamix samen met 180 ml handwarm water en een eetlepel olijfolie.(Gist zit in de mix).
Kneed het deeg minimaal 2 minuten met de hand en verspreid het gelijkmatig (1,5 cm dik) op een met bakpapier bekleed bakblik.
Laat het deeg 20 minuten rijzen op een warme plaats. Beleg de pizza naar eigen keuze.
Plaats het bakblik ongeveer 15 minuten in de oven en uw pizza is klaar.
Vragen van klanten