Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Poeder voor gelatinepudding met kersensmaak, met zoetstoffen
Gelatine, adipinezuur, rijsmiddel: difosfaten, maltodextrine, fumaarzuur, bevat minder dan 2% natuurlijke en kunstmatige aroma's, zoetstoffen: aspartaam en acesulfaam-K, zout, E133, E129.
Bevat een bron van fenylalanine.
E133 en E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.
Per 100g | Per portie: 120g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 12.5 Kcal | 52,3 kJ | 15 Kcal | 62,8 kJ |
Eiwitten (g) | 1.25 | 1,5 | ||
Koolhydraten (g) | 0 | |||
Waarvan suikers (g) | 0 | |||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 0 | |||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0 | |||
Vezels (g) | 0 | |||
Zout (g) | 0 |
Doe de inhoud van het zakje in een schaaltje of kom. Voeg hier 240ml kokend water bij, vervolgens 2 minuten roeren tot het poeder volledig is opgelost. Voeg nu 240ml koud water toe en zet het in de koelkast om op te stijven, 4 uur of tot wanneer de gelatine stevig is.