Bakt u het broodje in de oven, dan krijgt u een knapperige plat rond broodje. Beleg dit met tomaat, kaas en beleg naar keuze en u heeft een heerlijke lunch pizza. Verwarmd in de oven zijn de broodjes lastig open te snijden. Snijd of knip ze daarom eerst open (dit gaat makkelijker als u ze even 20 sec. in de magnetron legt), vul ze met uw favoriIngrediënten: Water, Volkoren Tarwemeel, tarwegluten, havervezels, maïszetmeel, lijnzaad, gist, soja eiwit-isolaat, ontvet sojameel, soja-olie, verrijkt tarwemeel (tarwemeel, niacine, ijzer, thiaminemononitraat, riboflavine, foliumzuur), sesammeel, zout, natriumfosfaat, natriumzuurpyrofosfaat, natrium propionaat, (voor de versheid), havervezels, dextrose, conserveermiddel: natrium bicarbonaat, kalium sorbaat, foliumzuur, palmolie, emulgator: mono-glycerides, conserveermiddel: Natriummetabisulfiet., enzymen, L-Cysteïne. Allergie informatie: gluten, sesam en sojaete vulling en leg ze vervolgens 6 - 8 minuten op een rooster in de oven. U krijgt nu een knapperig broodje om uw vulling. Na ontvangst zijn de broodjes gedurende ca. 4 weken houdbaar in de koelkast. Ingevroren kunt u de broodjes 6 maanden bewaren.