Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Proteïne pasta lasagnebladen
Tarwe-eiwit, tarwemeel, sojaeiwitisolaat, ei-eiwitpoeder (5%), wei-eiwit, erwteneiwit, tarwevezel, stabilisator: guargom E412.
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 340 Kcal | 1423,5 kJ | 170 Kcal | 711,8 kJ |
Eiwitten (g) | 60,0 | 30 | ||
Koolhydraten (g) | 14,2 | 7,1 | ||
Waarvan suikers (g) | 1,0 | 0,5 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 3,0 | 1,5 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,54 | 0,27 | ||
Vezels (g) | 8,0 | 4 | ||
Zout (g) | 0,55 | 0,28 |
Gebruiksadvies:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Kook de lasagnebladen beetgaar in 7-10 minuten.
3. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en leg 1 lasagneblad op de bodem.
4. Besmeer deze met saus en beleg met groenten/vlees.
5. Herhaal dit met het tweede en derde lasagneblad.
6. Maak af met wat geraspte kaas en zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Bewaaradvies:
Koel en droog bewaren.