Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf 50,-
Spaar shoptegoed bij je bestelling
Klanten geven ons een 9.1

Sukrin Icing | Poederzoetstof met 0 calorieën. (Voorheen Sukrin Melis)

Inhoud: 1 x 400g

Portie: 8g

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 9,24 € 7,85

De lekkere en natuurlijke suikervervanger Sukrin is ook verkrijgbaar in poedervorm. Ideaal voor het maken van suikervrij glazuur, het garneren van fruit en gebak en in de yoghurt of smoothies. Zowel in warme en koude gerechten te gebruiken.

Deze suikervervanger op basis van Erythritol is ideaal omdat het 0 kcal, 0 gram netto koolhydraten en een glycemische index van 0 heeft. 
Het smaakt als suiker, kan gebruikt worden als suiker en is geheel natuurlijk. Erythritol komt van nature voor in peren en in meloenen. Sukrin wordt gemaakt door een natuurlijk gistingsproces. Het heeft geen alcoholiserende werking en bevat géén kunstmatige componenten.Sukrin bevat geen calorieën en geen verteerbare koolhydraten. Hoewel Sukrin op basis van zijn oorsprong wel als koolhydraat beschouw kan worden, kan het lichaam deze niet omzetten in energie. Juist daarom is deze zoetstof zo geschikt bij een koolhydraatarm of proteïnedieet. Sukrin is licht verteerbaar en heeft, in tegenstelling tot veel andere zoetstoffen, nauwelijks vervelende neveneffecten zoals winderigheid of diarree.Sukrin bezit 75% van de zoetkracht van suiker. Zie 'Bereidingswijze' voor het zelf maken van glazuur.  

zoetstof erythritol

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 8g
Energie (Kcal / kJ) 0 Kcal kJ Kcal kJ
Eiwitten (g) 0
Koolhydraten (g) 100 8
Waarvan suikers (g) 0
Waarvan polyolen (g) 100 8
Vetten (g) 0
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0
Vezels (g) 0
Zout (g) 0

Tip: zelf glazuur maken? Neem 1/3 deel water (of citroensap), 1/3 deel eiwit en 1/3 deel sukrinmelis. De vloeibare delen beetje bij beetje bij de Sukrinmelis voegen en goed roeren tot een mooi glazuur.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?