Klanten geven ons een 9.1

Adams Brot | Brotchen Broodjes Mix

Inhoud: 1 x 200 gram

Portie: 90g

Calorieen: 320,4kcal per portie

Eiwitten: 53,1g per portie

Netto koolhydraten: 2,88g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 6,21g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,29
Stapelkorting
  • 10 voor € 4,09 per stuk Je bespaart 5%
Het Duitse merk AdamsBrot maakt bakmixen, verlaagd in koolhydraten en geschikt voor een ketogene leefstijl. Het assortiment aan bakmixen is uitgebreid, van licht tot donker, met of zonder granen. Daarnaast zijn er mengsels voor vochtig gebak en klassieke pasta. Voor een snelle pizza op tafel zijn de pizzadeegmengsels een aanrader. Wat het hele assortiment met elkaar gemeen heeft, is dat alle bakmixen snel bereid kunnen worden.

Tarwe eiwit, melkeiwit concentraat, gouden lijnzaadmeel*, biologisch zonnebloemeiwit, biologisch kokosmeel, gouden lijnzaad, bamboevezel, appelvezel, roze kristalzout, gist.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 90g
Energie (Kcal / kJ) 356 Kcal 1490,5 kJ 320,4 Kcal 1341,5 kJ
Eiwitten (g) 59 53,1
Koolhydraten (g) 3,2 2,88
Waarvan suikers (g) 1,7 1,53
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 6,9 6,21
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,9 1,71
Vezels (g) 28 25,2
Zout (g) 1,8 1,62
Kneed de mix met 230ml handwarm water. Maak van het deeg 4 gelijke bolletjes (ongeveer 90-100 gram per bolletje - 5 bolletjes van 80 - 85 gram kan ook). Snij de broodjes in en bestrooi met wat (koolhydraatarm) meel. Laat 30 minuten rijzen op een warme plek. (45 minuten is beter). Bak de broodjes in een voorverwarmde over gedurende ca. 30 minuten. (bij het testen was 25 minuten voldoende).
Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?