Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Bakmix
Tarwe-eiwit (56%), melkeiwit (8%), zonnebloemmeel*, walnoten (12%), bamboevezels, appelvezels, steenzout, gist.
*deel ontolied
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 240 Kcal | 1004,8 kJ | 120 Kcal | 502,4 kJ |
Eiwitten (g) | 41 | 20,5 | ||
Koolhydraten (g) | 0,85 | 0,43 | ||
Waarvan suikers (g) | 0,5 | 0,25 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 6,2 | 3,1 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,5 | 0,25 | ||
Vezels (g) | 8,5 | 4,25 | ||
Zout (g) | 0,8 | 0,4 |
Kneed het bakmengsel met 220 ml handwarm water ca. 2 minuten tot een deeg. Vorm het deeg tot een ingevette baguette bakvorm of als baguette, leg op de bakplaat, snij meerdere keren door en dek af met een doek. Laat ongeveer 45 minuten rijzen op een warme plaats. Bestrijk vervolgens het oppervlak met water en bak op 160°C (convectie) ongeveer 40 tot 45 minuten. Voor ongeveer 400 g brood.