Klanten geven ons een 9.1

Adams Brot | Walnuss Baguette

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 50g

Calorieen: 120kcal per portie

Eiwitten: 20,5g per portie

Netto koolhydraten: 0,43g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 3,1g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 4,49

Adams Brot Walnuss Baguette is een heerlijke eiwitbroodmix met geselecteerde walnoten en een combinatie van vitaal tarwe-eiwit melkeiwitconcentraat en zonnebloemeiwit. Lekker pittig en heel makkelijk te bakken.

Het brood is zeer rijk in eiwitten en daarnaast is het ook zeer laag in koolhydraten en bevat het geen suiker! Een ideaal alternatief voor traditioneel brood.

Vital tarweproteïnemelkproteïneconcentraat, zonnebloemproteïne, walnoten, havervezels, appelvezels, kristalzout, gist.

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 50g
Energie (Kcal / kJ) 240 Kcal 1004,8 kJ 120 Kcal 502,4 kJ
Eiwitten (g) 41 20,5
Koolhydraten (g) 0.85 0,43
Waarvan suikers (g) 0.03 0,02
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 6.2 3,1
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0.5 0,25
Vezels (g) 8.5 4,25
Zout (g) 0.8 0,4

Kneed het bakmengsel met 220 ml handwarm water ca. 2 minuten tot een deeg. Vorm het deeg tot een ingevette baguette bakvorm of als baguette, leg op de bakplaat, snij meerdere keren door en dek af met een doek. Laat ongeveer 45 minuten rijzen op een warme plaats. Bestrijk vervolgens het oppervlak met water en bak op 160°C (convectie) ongeveer 40 tot 45 minuten. Voor ongeveer 400 g brood.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?