Adams Brot | Walnuss Baguette
Inhoud: 1 x 250 gram
Portie: 50g
Calorieen: 120kcal per portie
Eiwitten: 20,5g per portie
Netto koolhydraten: 0,43g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Vetten: 3,1g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang morgen in huis
- Gratis verzending vanaf €50
€ 4,79
Stapelkorting
- 6 voor € 4,55 per stuk Je bespaart 5%
Het Duitse merk AdamsBrot maakt bakmixen, verlaagd in koolhydraten en geschikt voor een ketogene leefstijl. Het assortiment aan bakmixen is uitgebreid, van licht tot donker, met of zonder granen. Daarnaast zijn er mengsels voor vochtig gebak en klassieke pasta. Voor een snelle pizza op tafel zijn de pizzadeegmengsels een aanrader. Wat het hele assortiment met elkaar gemeen heeft, is dat alle bakmixen snel bereid kunnen worden.
Vital tarweproteïne, melkproteïneconcentraat, zonnebloemproteïne, walnoten, havervezels, appelvezels, kristalzout, gist.
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 50g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 240 Kcal | 1004,8 kJ | 120 Kcal | 502,4 kJ |
Eiwitten (g) | 41 | 20,5 | ||
Koolhydraten (g) | 0.85 | 0,43 | ||
Waarvan suikers (g) | 0.03 | 0,02 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 0 | |||
Vetten (g) | 6.2 | 3,1 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0.5 | 0,25 | ||
Vezels (g) | 8.5 | 4,25 | ||
Zout (g) | 0.8 | 0,4 |
Kneed het bakmengsel met 220 ml handwarm water ca. 2 minuten tot een deeg. Vorm het deeg tot een ingevette baguette bakvorm of als baguette, leg op de bakplaat, snij meerdere keren door en dek af met een doek. Laat ongeveer 45 minuten rijzen op een warme plaats. Bestrijk vervolgens het oppervlak met water en bak op 160°C (convectie) ongeveer 40 tot 45 minuten. Voor ongeveer 400 g brood.
Vragen van klanten