Sukrin | Broodmix | Fiberbrød 1KG
Inhoud: 1 x 1000 gram
Portie: 40g
Calorieen: 65,2kcal per portie
Eiwitten: 3,48g per portie
Netto koolhydraten: 1g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Vetten: 3,36g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang morgen in huis
- Gratis verzending vanaf €50
€ 19,75
Het merk Sukrin produceert een breed assortiment van natuurlijke suikervervangers op basis van erythritol. Naast deze suikervervangers bevat het assortiment ook andere producten zoals diverse soorten meel, bakmixen, jam en chocolade!
Zaden en pitten (Psyllium, zonnebloem, sesam, pompoen en vlas), vezels (van suikerbiet, chichorei en erwten), Sukrin Fiberfin (resistent maiszetmeel), eipoeder, erwtproteïne, Sukrin (erythritol), mineraal zout (sodium- en kaliumchloride), rijsmiddelen (bicarbonaat, glucono delta-lactone).
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 40g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 163 Kcal | 682,4 kJ | 65,2 Kcal | 273 kJ |
Eiwitten (g) | 8,7 | 3,48 | ||
Koolhydraten (g) | 2,5 | 1 | ||
Waarvan suikers (g) | 0 | |||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 0 | |||
Vetten (g) | 8,4 | 3,36 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,4 | 0,56 | ||
Vezels (g) | 21 | 8,4 | ||
Zout (g) | 1,1 | 0,44 |
Gebruiksadvies:
- Verwarm de oven voor op 180ºc (Gas stand 4).
- Giet de broodmix in een schaal en voeg de hoeveelheid water toe die op het pak gespecificeerd staat.
- Mix het geheel goed door met een garde/klopper en laat de schaal minimaal 5 minuten staan.
- Giet de mix daarna in een broodvorm met bakpapier. Met een lepel kun je het brood een beetje in vorm strijken. Als je geen broodvorm hebt kun je het deeg ook in een bal kneden of meerdere kleine broodjes maken (broodjes bak je in 25 minuten i.p.v. 70-80 minuten).
- Zet de vorm in het midden van de oven en laat het brood 70-80 minuten afbakken.
- Haal het brood uit de vorm en laat (onafgedekt) koelen.
- Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.
Volg bovenstaande instructies om het brood te bakken. Het brood kan afwijken van de afbeelding op de verpakking. Doordat het brood geen tarwe (gluten) bevat, zal het brood minder hoog rijzen dan regulier brood.
Vragen van klanten