Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*
Gratis verzending vanaf 50,-
Spaar shoptegoed bij je bestelling
Klanten geven ons een 9.1

Sukrin | Broodmix | Fiberbrød 1KG

Inhoud: 1 x 1000 gram

Portie: 40g

Calorieen: 65,2kcal per portie

Eiwitten: 3,48g per portie

Netto koolhydraten: 1g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 3,36g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 19,75

Deze broodmix is zo smakelijk alsof het bij de warme bakker vandaan komt. Er hoeft alleen maar water toegevoegd te worden - geen kneden vereist. Het brood bevat per snee slechts 1g koolhydraten, 58 calorieën en 8,5 gram voedingsvezels.

Zaden en pitten (Psyllium, zonnebloem, sesam, pompoen en vlas), vezels (van suikerbiet, chichorei en erwten), Sukrin Fiberfin (resistent maiszetmeel), eipoeder, erwtproteïne, Sukrin (erythritol), mineraal zout (sodium- en kaliumchloride), rijsmiddelen (bicarbonaat, glucono delta-lactone).
Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 40g
Energie (Kcal / kJ) 163 Kcal 682,4 kJ 65,2 Kcal 273 kJ
Eiwitten (g) 8,7 3,48
Koolhydraten (g) 2,5 1
Waarvan suikers (g) 0
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 8,4 3,36
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,4 0,56
Vezels (g) 21 8,4
Zout (g) 1,1 0,44

Verwarm de oven voor op 180ºc (Gas stand 4).
Giet de broodmix in een schaal en voeg de hoeveelheid water toe die op het pak gespecificeerd staat.
Mix het geheel goed door met een garde/klopper en laat de schaal minimaal vijf minuten staan.
Giet de mix daarna in een broodvorm met bakpapier. Met een lepel kun je het brood een beetje in vorm strijken. Als je geen broodvorm hebt kun je het deeg ook in een bal kneden of meerdere kleine broodjes maken (broodjes bak je in 25 minuten i.p.v. 70-80 minuten).
Zet de vorm in het midden van de oven en laat het brood 70-80 minuten afbakken.
Haal het brood uit de vorm en laat (onafgedekt) koelen.
Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?