Klanten geven ons een 9.1

Sukrin | Broodmix | Fiberbrød

Inhoud: 1 x 250 gram

Portie: 40g

Calorieen: 65,2kcal per portie

Eiwitten: 3,48g per portie

Netto koolhydraten: 1g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 3,36g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 6,95
Het merk Sukrin produceert een breed assortiment van natuurlijke suikervervangers op basis van erythritol. Naast deze suikervervangers bevat het assortiment ook andere producten zoals diverse soorten meel, bakmixen, jam en chocolade!
Mix voor brood met zaden en pitten, met zoetstoffen. 
Zaden en pitten (Psyllium, zonnebloem, sesam, pompoen en vlas), vezels (van suikerbiet, chichorei en erwten), Sukrin Fiberfin (resistent maiszetmeel), eipoeder, erwtproteïne, Sukrin (erythritol), mineraalzout (sodium- en kaliumchloride), rijsmiddelen (bicarbonaat, glucono delta-lactone).
 
 
Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 40g
Energie (Kcal / kJ) 163 Kcal 682,4 kJ 65,2 Kcal 273 kJ
Eiwitten (g) 8,7 3,48
Koolhydraten (g) 2,5 1
Waarvan suikers (g) 0
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 8,4 3,36
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 1,4 0,56
Vezels (g) 21 8,4
Zout (g) 1,1 0,44

Verwarm de oven voor op 200ºc,
Giet de broodmix in een schaal en voeg 300 ml water toe.
Mix het geheel goed door met een garde/klopper en laat de schaal minimaal vijf minuten staan.

Vorm een brood of broodjes van het deeg met vochtige handen en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ongeveer 60-70 minuten het brood goudbruin. Houdt bij broodjes een baktijd van 25-30 mnuten aan. 

Haal het brood uit de oven en laat (onafgedekt) koelen.

Je kunt het brood het beste bewaren in een zak in de koelkast. Het is dan 4 tot 5 dagen houdbaar. Om het langer te bewaren kun je het brood ook opsnijden en invriezen.

 

 

Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?