EARLY ACCESS Black Friday - Schrijf je in voor Exclusieve Kortingen

  • klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

Sukrin | Amandelmeel | 3 Stuks

Voordeelpakket
  • Inhoud: 3 x 400 gram
  • Calorieen: 73,2 kcal per portie
  • Eiwitten: 10,2 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 2,2 gram per portie
Direct leverbaar Gratis verzending vanaf €50,- Bestel nu, ontvang morgen in huis
high-protein
less-carbs
no-sugar-added
Het merk Sukrin produceert een breed assortiment van natuurlijke suikervervangers op basis van erythritol. Naast deze suikervervangers bevat het assortiment ook andere producten zoals diverse soorten meel, bakmixen, jam en chocolade!

Sukrin | Amandelmeel

Amandelmeel, glutenvrij.

In vet gereduceerd en gemalen amandelen.

Per 100g Per portie: 20g
Energie (Kcal / kJ) 366 Kcal 1532,4 kJ 73,2 Kcal 306,5 kJ
Eiwitten (g) 51 10,2
Koolhydraten (g) 11 2,2
Waarvan suikers (g) 7,5 1,5
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 10 2
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 0,8 0,16
Vezels (g) 13 2,6
Zout (g) 0

Je kunt Sukrin amandelmeel gebruiken voor alles waar je meel voor zou gebruiken. Amandelmeel gedraagt zich iets anders dan gewoon meel omdat het glutenvrij is. Gluten helpen gistdeeg te rijzen omdat gluten kleine gasbelletjes in het deeg insluiten. Gluten werken ook als een bindmiddel en maken het deeg gemakkelijker te bewerken. Als je met gistdeeg bakt, kun 10 tot 20% van het meel vervangen met amandelmeel. Dan moet je wel de hoeveelheid vloeistof verhogen met 5 tot 10%.

Als je recept helemaal geen gist bevat, dan kun je 100% van het meel vervangen met amandelmeel. Omdat amandelmeel veel vezels bevat, zal het meer vloeistof opnemen dan andere soorten meel. Daarom moet je, als je het meel 100% vervangt met amandelmeel, de hoeveelheid amandelmeel met 50 tot 60% reduceren of je moet de hoeveelheid vloeistof verhogen.

Geen vragen