Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Het merk Sukrin produceert een breed assortiment van natuurlijke suikervervangers op basis van erythritol. Naast deze suikervervangers bevat het assortiment ook andere producten zoals diverse soorten meel, bakmixen, jam en chocolade!
Tafelzoetstof
Zoetstof: erythritol
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Per 100g | Per portie: 8g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 0 Kcal | kJ | Kcal | kJ |
Eiwitten (g) | 0 | |||
Koolhydraten (g) | 100 | 8 | ||
Waarvan suikers (g) | 0 | |||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 100 | 8 | ||
Vetten (g) | 0 | |||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0 | |||
Vezels (g) | 0 | |||
Zout (g) | 0 |
Als u met Sukrin gaat bakken kunt u als richtlijn 75 gram suiker is 100 gram Sukrin aanhouden (smaak is natuurlijk individueel). Als u voor het eerst Sukrin gebruikt adviseren wij u voor een goed resultaat niet meer dan circa 20% van het totaal aan ingrediënten door Sukrin te vervangen. Mocht u meer suiker willen vervangen, adviseren wij u Sukrin+ aan. Deeg dat moet rijzen (en dus gist bevat) reageert niet zoals dat met gewone suiker het geval is. Na het bakken is het eindresultaat wel nagenoeg hetzelfde.